Telefon iOcean Rock M6752 pret si specificatii

        iOcean Rock M6752 este un telefon foarte la moda prin afara in special pentru piata din China ce a intrat de curand si in ofertele magazinelor online din Romania. Imi place foarte mult cum arata din punct de vedere al designului fiind asemanator chiar cu un Iphone 5s placut la atingere si realizat din materiale de calitate. 
       Display-ul este unul de tip IPS ce masoara in diagonala 5.5 inchi suportand o rezolutie Full Hd de 1920 x 1080 pixeli. Culorile sunt vii foarte bine texturate cu un unghi de vizibilitate la fel de bun chiar si in conditii de luminozitate exterioara foarte mare. Sunetul stereo este unul de calitate superioara, se aude foarte bine si in acelasi timp tare prin intermediul celor doua boxe dispuse simetric pentru o rezonanta cat mai buna.
         Puterea sa de procesare este asigurata de procesorul Octa Core de 64 de biti de la MediaTek MT6752 tactat la o frecventa de 1.7 Ghz, memoria de 3 Gb RAM si spatiul de stocare de 16 Gb ce poate fi ulterior suplimentat cu ajutorul unui card de memorie MicroSd pana la 64Gb. Aceste specificatii amintite mai sus impreuna cu procesorul grafic Mali T760 il recomanda pe acesta ca fiind un dispozitiv foarte performant ce poate rula cele mai noi jocuri aparute pe piata la detalii maxime. 
        Camera foto principala are un senzor de 14Mp cu LED flash si suporta mai multe moduri de fotografiere: fotografiere continua, detectie zambet etc. Deasemena acesta vine dotat si cu o camera frontala de 5Mp pentru iubitorii de selfie-uri.
         Pe partea de conectivitate acesta suporta simultan doua SIM-uri, este un dispozitiv 4G, suporta transmisii de date wireless in banda dubla 2.4/5 Ghz, bluetooth 4.0, are si GPS, Glonass, Beidou si microUSB. 
          Pe partea de sistem de oprerare acesta ruleaza implicit din fabrica ultima versiune de Android 5.0 Lollipop. 
         Acumulatorul de 2300 mAh de capacitate mare iti ofera o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie. De remarcat este si sistemul inovativ de incarcare rapida Rock ce face ca incarcarea sa se faca mult mai rapid cu pana la 69% fata de alte dispozitive.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca vrei sa te incadrezi intr-un buget mai mic dar care sa nu faca rabat din punct de vedere al performantelor: Verifica oferta pret

        Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

         Mai multe imagini si pareri ale celor care deja l-au testat mai gasiti si aici


         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)