Aer conditionat TCL INVERTER 12.000 BTU pret si specificatii tehnice

      Temperaturile ridicate din ultimul timp incep sa puna din ce in ce mai multe probleme mai ales daca lucrezi la birou zilele astea si in plus scad si din productivitate. Aparatul de aer conditionat TCL INVERTER este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de climatizare performant la un pret bun care sa isi faca treaba chiar si atunci cand afara este canicula. 
      Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Acest aspect este evidentiat si prin incadrarea acestuia in clasa de eficienta A++ pentru functia de racire si A+ la incalzire.
      Arata foarte bine si ca design atat unitatea exterioara cat si cea interioara culoarea predominanta fiind cea de alb fapt care il va face pe acesta sa treaca aproape neobservat acolo unde peretii sunt albi. Puterea de racire este estimata la 12000 BTU, pe timp de vara acesta putand fi comutat si pe functie de incalzire.
      Cei 12000 BTU sunt exact suficienti pentru un spatiu de pana la 40 de metri patrati astfel incat acesta sa isi faca simtita prezenta in zilele sufocante de vara.
      Toate setarile sunt memorate de computerul de bord central astfel incat la a doua pornire sa nu fie nevoie sa il configurezi din nou. Informatiile si parametrii de functionare vor fi afisate pe display-ul telecomenzii. Cele mai importante informatii vor fi legate de temperatura, programul folosit si treapta de ventilare.

       Aparatul de aer conditionat TCL INVERTER beneficiaza de mai multe functii:

Dezumidificare – elima excesul de umiditate din incapere
Auto Restart – functia prin care se restarteaza in cazul unei pene de curent
Mod turbo – functia prin care se poate atinge temperatura dorita intr-un timp foarte scurt
Sleep mode – functionare silentioasa pe timp de noapte
Timer -  setezi cand sa porneasca sau sa se opreasca

        Filtrele din dotare au rolul de a retine particulele de praf dar si microbii din aer pentru a crea astfel un mediu ambiant propice vietii eliminad astfel cauzele frecvente ale imbolnavirii datorita folosirii in exces a aparatului de aer conditionat: filtru praf - elimina particulele fine de praf din atmosfera. 
         Temperatura de functionare variaza de la -15 grade in interiorul camerei pana la 43 de grade. Peste aceste limite pot aparea probleme din punct de vedere al eficientei acestuia.
         Motorul de tip DC Toshiba al unitatii este prevazut si cu o unitate de ventilare pentru a creste astfel eficienta de racire. In cazul in care temperatura exterioara scade si nu mai sunt indeplinite conditiile de lucru stabilite in program, acesta intra in Stand-By, un regim de economisire energie ce presupune o reducere a consumului energetic de pana la 80%. 
         Important de stiut este si faptul ca acesta este destul de silentios cu un nivel al zgomotului de pana la 34-38 dB in functie de treapta de functionare. 

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                             Aer conditionat  TCL INVERTER 12.000 BTU

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)