Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter performante racire

       Cum temperaturile sunt pe cale din nou sa atinga cote alarmante in ceea ce priveste disconfortul termic, un aparat de aer conditionat cum este si noul model Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS este o solutie de luat in seama. Cei de la Carrier  sunt specialisti in ceea ce priveste dispozitivele de climatizare si de acceea daca vrei sa nu ai surprize la vara iti recomand sa mergi pe varianta aparatului de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS.
       Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS este un dispozitiv de climatizare modern care se va potrivi perfect atat pentru un apartament, spatiu de birouri sau zona comerciala, optimizat pentru a obtine performante bune la racire pentru o suprafata de pana la 30 de metri. 
       Arata bine si ca design, atat unitatea interioara cat si cea de la exterior fiind de culoare alba, construite din materiale de calitate si excelent finisate.
       Aparatul de aer conditionat beneficiaza si de tehnologia Inverter care maximizeaza performantele dispozitivului, dar utilizeaza in timp mai putina energie fata de un dispozitiv clasic. Acesta utilizeaza toata puterea compresorului astfel ca temperatura dorita sa fie atinsa intr-un timp cat mai scurt. O alta caracteristica a acestei tehnologii este si faptul ca functionarea aparatului este una silentioasa, pe timp de noapte fiind un adevarat avantaj care iti va proteja de fiecare data orele de somn.

      Poti controla aparatul de aer conditionat de la distanta si sa faci setarile climatice de riguare cu ajutorul telecomenzii din dotare care are o arie de semnal de pana la 7 metri. Deasemenea il poti controla si prin conexiune wireless de la distanta, functie care iti permite sa il pornesti sau sa il opresti instaland o aplicatie pe telefonul mobil compatibila cu sistemele de operare Android si Ios.
      Functiile si programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati printre care:

Auto Restart - aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari de lucru fara a mai fi nevoie sa il reconfigurezi de fiecare data
Dezumidificare -  elimina umiditatea excesiva din atmosfera, o conditie esentiala pentru a indeparta factorii care pot cauza mucegai
Sleep/Night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte
- Eco Mode - functionare in regim economic
Timer - temporizator automat care seteaza intervalale de timp in care aparatul sa functioneze normal
Turbo  - aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge indicii de temperatura stabiliti de tine

        Cu functia Self Cleaning, aparatul de aer conditionat realizeaza o curatare interna prin inducerea de aer cald care are rolul de a vaporiza urmele de umezeala de la interior.
        Un alt atu al acestui aparat il reprezinta sistemul de filtrare care este foarte bine pus la punct si include filtrul Cold Catalyst capabil sa retina chiar si cele mai fine particule de praf, virusi, bacterii sau alergeni. Acesta este tratat si cu un invelis antibacterian care retine in mod eficient bacteriile care pot pune in pericol sanatatea celor din jur. Particulele de praf din fluxul de aer sunt incarcate electric lucru care sporeste eficienta in ceea ce priveste colectarea profului, reduce mirosurile si scade cantitatea de bacterii din aer.
        Sistemul Turbo Cooling ajuta aparatul de aer conditionat sa atinga performante foarte bune in ceea ce priveste puterea de racire dar si timpii de raspuns, reusind astfel sa indeplineasca task-urile stabilite de utilizator intr-un timp record. In aer sunt adaugati ioni negativi care au un rol important in ceea ce priveste purificarea aerului si eliminarea eficienta a bacteriilor.
        Functia inteligenta de detectare a scurgerilor de agent refrigerant si cea de autodiagnosticare fac acest sistem de climatizare un aparat usor de exploatat care va detecta un mod automat erorile din timpul functionarii acestuia.
        Nivelul de zgomot atins in treapta cea mai mare de functionare nu depaseste valoarea de 54 dB. Este un aparat care functioneaza silentios si nu deranjeaza pe cei din jur cu un zgomot excesiv.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Cold Catalyst, Filtru Hepa, Follow me, Functie Defrost, Mod X-Eco, Alb Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC012DSA Y16 IPLUS Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Cold Catalyst, Filtru Hepa, Follow me, Functie Defrost, Mod X-Eco, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)