Aparat de ras umed si uscat Philips SatinShave Prestige BRL170/00 pret si specificatii tehnice

     Philips SatinShave Prestige BRL170/00 este un aparat de ras excelent daca e sa luam in considerare calitatea acestuia de a indeparta parul inestetic fara sa provoace durere.
     Acesta este o alegere interesanta mai ales ca functioneaza atat conectat la reteaua de alimentare cat si pe baterie, oferind o flexibilitate buna.
     Forma compacta si designul modern fac din acesta alegerea perfecta, acesta fiind usor de folosit acasa sau in vacanta. Acumulatorul de tip Li-On ofera o autonomie de functionare de aproximativ 60 de minute. In doar 45 minute aparatul va fi incarcat la 100% pentru a putea fi utilizat din nou.
     Sistemul de radere complet ofera pielii acel aspect fin ca matasea, fara iritatii, tot secretul fiind legat de capul care foloseste un sistem de radere cu precizie maxima. Capul flexibil in mai multe directii acopera o suprafata dubla de ras. Pernutele moi si confortabile aflate de fiecare parte a capului de ras asigura o glisare lina si o senzatie delicata a pielii, in special in zonele curbate. In plus lamele cu capete rotunjite si bare de protectie reprezinta garantia faptului ca nu te vei zgaria in timpul epilarii. 
     Philips SatinShave Prestige BRL170/00 a fost proiectat special pentru epilarea in apa deoarece dupa cum stim majoritatea dintre noi durerea este cu mult atenuata fata de epilarea clasica pe uscat in special pentru pielea sensibila. Caldura imbunatateste circulatia si sporeste confortul, facand pielea mai putin sensibila. Functioneaza in baie sau in dus pentru o epilare fara durere si mai confortabila.
     Il poti utilizat si atunci cand lumina nu este una intensa deoarece prezinta si sistem de iluminat propriu pentru o precizie exacta la fiecare utilizare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat eficient care sa isi faca foarte bine treaba pentru care a fost proiectat la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea il poti gasi la reducere de pret, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount de 41%Verifica pret redus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)