Aparat multifunctional Actuell HG2.1 pret si specificatii tehnice

      Aparatul multifunctional Actuell HG2.1 este ideal pentru forta si fitness sau pentru antrenarea mai multor grupe musculare intr-un singur exercitiu, oferind o crestere a rezistentei si elasticitatii musculare. Vei fi surprins cat de repede masa musculara va creste in consistenta chiar dupa primele exercitii.
     Greutatile pot fi selectate din randul a mai multor placi acoperite cu vinil de 60 de Kg. Acestea sunt alcatuite din mai multe corpuri separate fiecare cantarind cate 5 Kg cu un total de 60Kg. Selectia greutatii pentru fiecare antrenament se face atasand un carlig de prindere ce asigura functia se siguranta la limita de greutate dorita.
      Arata bine si ca design, aceasta fiind construita din materiale de foarte buna calitate rezistente ce suporta o masa corporala de pana la 150 de Kg. Materialele care intra in constructia aparatului dau un plus de siguranta si calitate exercitiilor. Nu este greu de montat iar multitudinea de exercitii pe care le poti executa este un mare plus. Zona de scaun este una foarte confortabila avand un spatar ce poate fi reglat pe dimensiunea spatelui intr-o pozitie cat mai confortabila.
      Il poti folosi pentru urmatoarelele exercitii: Biceps, exercitii Pec Fly, extensii picioare, ai la dispozitie un scripete inferior si altul superior pentru brate si vine dotat si cu simulator de vaslit. Simulatorul de vaslit este exceptional daca doresti o remodelare uniforma a muschilor, acesta oferind un exercitiu complex si de anduranta, recomandat in special celor cu o conditie fizica mai buna.
      In timpul folosirii acesta nu scartaie, iti da senzatia de siguranta oferind satisfactie la fiecare utilizare. Cu un minim efort poti lucra acum toate categoriile de muschi in limita a 120 Kg masa corporala. 
       In partea inferioara aceasta statie de antrenament complexa este insotita si de un suport special pentru antrenamentele pentru picioare cu doua zone din burete si mansoane din cauciuc ce vor asigura un confort deplin. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. 

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                           Aparat multifunctional Actuell HG2.1
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)