Cafetiera Star-Light FD 313 pret si specificatii tehnice

        Cafetiera Star-Light FD 313 este gadget-ul preferat pe care il folosesc cu placere inca de la prima ora a diminetii mai ales ca ma ajuta sa pregatesc rapid cafeaua de dimineata in doar cateva minute. Majoritatea stim ca dimineata timpul pare atat de limitat mai ales cand trebuie sa te pregatesti sa pleci la serviciu. 
        Cu un design modern, dat de materialele de calitate din care aceasta este construita, cafetiera Star-Light FD 313 este o alegere interesanta atat ca pret cat si functii preparare cafea. Este usor de utilizat, intreg procesul de preparare al cafelei fiind unul automatizat. Toate informatiile cu privire la procesul de preparare vor fi afisate pe un ecran LED din partea centrala a panoului de comanda.

        Cafetiera Star-Light FD 313 este dotata cu un vas rezistent tratat termic, care rezista la temperaturi de fierbere. Materialul din care acesta este realizat din sticla are proprietatea de a pastra aroma cafelei intacta pentru mai mult timp. Aparatul are o putere de 1000 W, suficient de mare astfel incat cafeaua sa fie gata in doar cateva minute.
        Rezervorul de apa are o capacitate de 1.25 litri, acesta fiind indeajuns de mare astfel incat sa asigure o cantitate mare de cafea pentru intreaga familie.
        Pentru o pozitionare statica cat mai buna aceasta este prevazuta cu picioruse din cauciuc care asigura o aderenta buna la orice suprafata. Apa care intra in componenta cafelei este trecuta printr-un filtru care va retine particulele de impuritati.
        Deasemenea sistemul anti-picurare are si el un rol importat deoarece nu permite scurgerea cafelei dupa ce ai folosit aparatul dupa umplerea cestilor de cafea.

Recomandare:

         Este alegera perfecta daca iti doresti sa te bucuri de o cafea proaspat facuta la primele ore ale diminetii: Verifica oferta pret

        Zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus



                            Cafetiera Star-Light FD 313, 1000 W, 1.25 l, Negru/Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)