Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150BW pret si specificatii tehnice

       Daca ai inceput un program de exercitii fizice sau mai iesi pe la alergat in parc important e sa iti verifici zilnic greutatea si cum aceasta variaza de la o zi la alta. In functie de rezultate poti apoi lucra si la alimentatie sau sa incerci sa faci un alt set de exercitii mai complexe pentru rezultate mai rapide.
       Iti recomand cantarul corporal de diagnostic Star-Light BFC-150BW ca fiind o alegere interesanta mai ales ca beneficiaza de multe optiuni de memorare si precizie in masurare. Functia memorare va inregistra pana la 10 masuratori din trecut, o optiune importanta daca vrei sa verifici parcursul si rezultatele atinse in timp.
      Suportul din sticla ofera o stabilitate buna iar rezultatele pentru masurare pot fi citite pana la o valoare maxima de 150 Kg. Valorile masurate vor fi afisate in partea centrala pe un display generos de tip LED. 
      Alte functii masurate de senzorii de pe cantar vor face referire la: masurare apa din organism, grasime, masa musculara si osoasa si calorii.
      Aparatul cantareste aproximativ 1.5 Kg, este alimentat cu o singura baterie de 1.5 V (inclusa in pachet) iar faptul ca este subtire il face pe acesta sa fie usor depozitat, de regula eu in tin sub pat.

Recomandare: 

       Cantarul corporal Star-Light BFC-150BW este un produs rezistent care isi va gasi mereu o utilitate si va da satisfactie la utilizare, disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

       Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                                Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150BW, 150 kg, Sticla, Alb/Negru
     
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)