Combina frigorifica Bosch KGN39XL35 putere de racire excelenta No Frost

     Bosch KGN39XL35 este o combina frigorifica de toata frumusetea, materiale de calitate, tehnologii de ultima generatie si finisaje atent realizate, un dispozitiv care isi merita pe deplin investitia. Ca de fiecare data cei de la Bosh isi respecta blazonul de brand de calitate care imbina cele noi tehnologii germane construind astfel electrocasnice de calitate care sa faca fata cu brio solicitarilor pentru o perioada de timp indelungata.
     Tehnologiile moderne, designul revolutionar si functiile de ultima generatie fac ca acest model nemtesc sa fie unul dintre cele mai bine vandute in ultimile luni. Sistemul de racire este unul de tip Full No Frost si se regaseste atat la frigider cat si congelator. Astfel in timp la interior nu se va forma deloc gheata si astfel nu va mai trebui sa il mai dezgheti asa cum se intampla cu modelele de generatie mai veche. Aerul rece este distribuit uniform in tot interiorul combinei, temperatura fiind una constanta in tot interiorul acestuia.
     Sistemul No Frost influenteaza si consumul combinei frigorifice, astfel de data aceasta energie necesara functionarii acestuia fiind una mai redusa, lucru evident prin incadrarea acestuia in clasa energetica A++. 
     Temperatura la interior poate fi urmarita si modificata electrinic cu ajutorul panoului digital prezent pe usa frigiderului de sus. In cazul in care doresti sa obtii racirea alimentelor mult mai rapida poti apela si la functiile super racire -  in cazul frigiderului si functia super congelare - disponibila pentru congelator. Sistemul MultiAirflow asistat de ventilator distribuie in mod egal prin peretii combinei aer rece pentru a mentine astfel un nivel de confort termic in mod egal in tot volumul acesteia.
     Interiorul luminat artificial are o capacitate neta de stocare de pana la 366 litri din care 279 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 87 litri ii sunt atribuiti congelatorului.  
     Frigiderul este organizat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Pentru fructe si branzeturi exista deasemenea un compartiment dedicat acestora cu o eficienta buna la racire. Functia Vita Fresh pastreaza starea naturala a produselor de natura vegetala pentru o perioada de timp mai indelungata, acestea avand parte de o umiditate si temperatura potrivita pentru a permite continuarea procesului de folosinteza si la interior.
     Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 14 Kg la 24 de ore. 

     Sunt disponibile mai multe functii de ultima generatie printre care:

Sistem avertizare usa deschisa - avertizare sonora usa deschisa care se activeaza la un minut de la deschiderea usii
Semnal avertizare temperatura ridicata - alerta in caz de suprasolicitare 
Sistem reglare automata a temperaturii - temperatura la interior este reglata foarte exact datorita sistemului electronic integrat de reglare a temperaturii
- Super Freeze - congelare rapida a alimentelor proaspat adaugate in congelator
- Super Cooling - racire rapida a alimentelor proaspat adaugate in frigider

    Sistemul airfreshFilter cu antibacteria neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul combinei fiind de real succes in cazul mentinerii unui mediu curat fara bacterii. Astfel aerul ramane proaspat si curat in tot interiorul combinei.
    Combina frigorifica este dotata cu un compresor silentios si foarte eficient avand o autonomie de functionare fara curent de pana la 16 de ore. 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



Combina frigorifica Bosch KGN39XL35, 366 l, No Frost, Clasa A++, H 203, Inox Combina frigorifica Bosch KGN39XL35, 366 l, No Frost, Clasa A++, H 203, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)