Combina frigorifica Electrolux EN3601MOX performante bune la racire

      Combina frigorifica Electrolux EN3601MOX aduce in prim plan maestria la care au ajuns mai nou si romanii in ceea ce priveste constructia de aparate electrocasnice, un model competitiv care poate concura de la egal cu alte dispozitive frigorifice ale altor branduri consacrate. Produsa la noi in tara, aceasta este un model de export in tarile din vest, un model care se bucura de un design foarte reusit dar si de caracteristici tehnice de invidiat, totul la un pret excelent.
       Exteriorul este realizat in totalitate din inox antiamprenta care nu retine amprente, de culoare gri metalizat, care se va potrivi perfect cu conceptul de bucatarie moderna. Cele doua usi separate cu deschidere spre dreapta, ofera accesul rapid la frigider si congelator. Spatiul de la interior destul de generos face ca aceasta sa se potriveasca perfect in cazul unei familii. Toata lumea va avea locul lui in care sa isi pastreze felul de mancare preferat, totul usor accesibil si la indemana.
       Nu ocupa nici foarte mult spatiu, aceasta fiind o combina de dimensiuni medii caracterizata de urmatoarele valori: 184.5 x 59.5 x 64.7 cm.
       Cei de la Electrolux au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat aspectul tehnic al combinei frigorifice, plasand-o in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice A++. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 242 kW/h in decursul unui an.
       Sistemul de dezghetare este unul automat, si se executa in timpul functionarii, fara a mai fi nevoie sa opresti in totalitate tot dispozitivul pentru decongelare asa cum o faceai la vechile modele. Apa este ghidata prin canale interne si depozitata la interior in asa numite rezervoare pozitionate in zona de jos. Congelatorul pastreaza insa tehnologia de decongelare manuala, fiind nevoie ca la anumite perioade de timp sa il decongelezi manual.
       Spatiu de depozitare de la interior este unul destul de voluminos si insumeaza aproximativ 337 litri, aceasta fiind indeajuns de mare pentru a deservi unei familii mai numeroase.
       Frigiderul de capacitate 226 litri este structurat pe 2 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi ulterior reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice. 
       Congelatorul pozitionat in zona este prezent in configuratia combinei frigorifice cu 3 nivele de rafturi dintre care unul este de dimensiune mai mare (BigBox) si alte doua de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate de congelare de 4 Kg la 24 de ore. 

       Cu functiile action cool/freezing poti actiona la nivel local unde poti scadea temperatura peste limita celorlalte rafturi in cazul in care anumite alimente sunt mai perisabile decat altele. Sistemul de reglare al temperaturii este unul automat si presupune o reglare exacta a temperaturii la nivel de compartimente. Vei avea acces rapid la alimentele depozitate la interior asta si datorita sistemului cu iluminare LED care ofera o perspectiva buna chiar si atunci cand lumina de la exterior nu este una intensa.
       Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Electrolux EN3601MOX fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 40 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 
          

    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)