Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W pret si specificatii tehnice

      Daca se intampla sa ai probleme cu vechiul frigider sau pur si simplu vrei sa faci un upgrade la un frigider nou, Indesit LR8 S1 W poate fi o alegere interesanta mai ales ca este disponibil la un pret accesibil. Desi pretul nu este unul foarte mare, Indesit LR8 S1 W se remarca si prin aspectul exterior, un dispozitiv realizat din materiale de calitate de culoare alba.
      Combina frigorifica are o inaltime acceptabila de 188.8 cm, si astfel poate fi pozitionata cu usorinta si in spatii cum ar fi un apartament sau o garsoniera mai mica. Avem de-a face cu o combina de capacitate 339 litri, spatiu care este impartit intre frigiderul cu 4 rafturi de volum 228 litri si congelator de 111 litri. 
      Frigiderul dispune de 4 rafturi din sticla securizata care pot fi ajustate in inaltime in functie de preferinte sau de dimensiunea alimentelor pe care le doriti sa le pozitionati la interior. In partea de jos, ultimul compartiment este special dedicat pentru fructe si legume, zona special amenajata unde se va pastra o temperatura constanta pe tot timpul functionarii acestuia. 
      Congelatorul este organizat pe 4 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de 5 Kg la 24 de ore. Este mai generos decat multe alte congelatoare incorporate in combine frigorifice. Sistemul de dezghetare atat pentru frigider cat si congelator este unul static astfel ca la anumite perioade de timp, combina frigorifica necesita sa fie decongelata. 
      Acesta este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ mai economic cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. Consumul de curent este de 309 kWh/an, destul de bun daca e sa privim faptul ca are o capacitate de 339 litri. Dimensiunile exterioare ale combinei frigorifice sunt 188.8 x 59.5 x 65.5 (IxLxA cm).
      Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece combina Indesit de dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 38 dB.
      
Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)