Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXI1 performante bune la racire

      Cu noua combina Sharp SJ-BA10-IEXI1, intreaga familie se va bucura de tehnologiile revolutionare care vor asigura o racire consistenta in tot interiorul acesteia. In afara faptului ca are un aspect foarte placut, combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXI1 ofera un volum mare de inmagazinare a alimentelor, cu o zona de refrigerare care nu permite formarea ghetii si nu in ultimul rand, un consum redus de energie.
      Accesul la interior se face separat pentru figider si congelator prin intermediul a doua usi reversibile cu deschidere spre dreapta. Manerele de sustinere sunt rezistente si ofera fermitate pentru o utilizare de lunga durata. La exterior, combina frigorifica este de culoare alba, iar in partea superioara este dotata cu un sistem de reglare electronic cu display LCD pentru temperatura si carecteristici de mediu interior.
      Tehnologia No Frost impiedica formarea in timp a ghetii atat pentru congelator cat si frigider, ofera o racire mai rapida si o buna distribuire a aerului rece la interior. In timp vei avea surprize placute si din punct de vedere al consumului, asta datorita tehnologiei No Frost care incadreaza combina in clasa de eficienta A+ cu un consum energetic de numai 335 kW/an. Tehnologia Advanced No Frost de la Sharp sigura conditii ideale de pastrare a alimentelor in toate compartimentele cu un consum energetic minim.
     Temperatura de la interior este reglata electronic pentru o precizie de inalta calitate pentru a asigura astfel o temperatura constanta in tot volumul combinei. Temperatura redusa nu este singurul aspect important pentru mentinerea prospetimii, aerul nealterat din frigider fiind esential in acest proces. In interior exista un circuit complex care asigura o buna distributie a aerului rece care este apoi filtrat ca acesta sa fie mereu proaspat si sa nu amestece mirosuri din alte compartimente.
      Cu un volum de aproximativ 324 de litri vei putea multumi acum intreaga familie. Frigiderul cu un volum de 230 litri, este organizat ca spatiu interior pe 3 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata. In laterale, usa este prevazuta cu suporti pentru alimente de dimensiuni reduse sau zone special amenajate pentru o buna pozitionare a bauturilor racoritoare. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura constanta, in conditii de umiditate optima, totul pentru a fi conservate pentru o perioada de timp mai indelungata.
      Congelatorul este cel caruia ii revin doar 104 litri, impartiti pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata, cu o eficienta la congelare de pana la 12 Kg/24h.
      Dimensiunile standard ale acestei combine, fac ca aceasta sa fie integrata cu usurinta intr-un apartament obisnuit, mai ales ca nu ocupa un spatiu atat de mare, dat de urmatoarele dimensiuni: 186.3 x 59.5 x 65 cm.
      Nivelul zgomotului in timpul functionarii acesteia se incadreaza in limitele normale (42 dB).

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


 
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)