Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 7460 pret si specificatii tehnice

      Pachetul promo format din cuptor incorporabil Whirlpool AKP 7460 si plita incorporabila ofera o experienta de gatit exceptionala pentru oricine isi doreste o solutie completa foarmata din cuptor si plita incorporabila. Este cu totul diferit fata de utilizarea unui aragaz, timpii de lucru fiind simtitor imbunatatiti, gustul mancarii capata o noua dimensiune, este mai frageda, mai coapta si bine patrunsa iar la exterior capata o crusta crocanta.
     Panoul de comanda ofera accesul rapid la toate informatiile de la interior si este dotat cu un display LED de dimensiuni generoase incadrat de doua butoane de selectie temperatura si program de lucru. Exteriorul este din inox rezistent iar geamul usii de acces interior este in dublu strat pentru a facilita un transfer mimim de caldura cu exteriorul.
       Daca plita este alimentata pe gaz, in schimb cuptorul se foloseste de curent electric, mult mai economic, ecologic si usor de curatat. Fiind o solutie incorporabila, il vei putea instala cu usurinta in mobila bucatariei tale fara ca acesta sa ocupe un spatiu foarte mare, dat de urmatoarele valori: 59.5 x 59.5 x 56.4 cm.   
      Suprafata de la exterior formata din inox de foarte buna calitate va face ca acesta sa fie curatat rapid cu o simpla laveta de bucatarie in 2-3 miscari.
     Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 7460 are o capacitate maxima de gatire alimente de pana la 65 de litri suficient atat pentru a gati ocazional sau in cazurile in care astepti la masa mai multi oaspeti.
     Programele de gatit 8 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care ai avea nevoie din partea unui cuptor incorporabil profesionist: functie decongelare, convectie aer fierbinte, incalzire inferioara si superioara, iluminare interioara, Smart Clean, ventilator, Turbo grill si aer fortat.
     Rotisorul este un accesoriu util pentru obtinerea unor fripturi cu crusta crocanta aurie, destinat in special prepararii carnii de pasare. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea impreuna cu grillul sau impreuna cu acesta si cu functia de incalzire in partea superioara (super rotisare). Functia de grill este o solutie deosebit de eficienta, facilitand considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnatii.
     Sistemul de incalzire inferioara/superioara va asigura  distribuire uniforma a aerului cald in interior iar ventilatorul din interior va grabi procesul de preparare atunci cand e cazul. Nu va trebui sa stai mereu langa el deoarece odata pornit, timer-ul va opri functionarea acestuia la ora stabilita de tine iar in tot acest timp poti monitoriza cu usurinta preparatele din interior deoarece este iluminat. 
     Functia de convectie aer fierbinte 3D asigura o distributie uniforma a aerului cald la interior pentru a uniformiza astfel exteriorul alimentelor gatite.
     Functia de curatare catalitica ridica temparatura la interior la un nivel maxim care face ca toata murdaria sa se transforme instant in cenusa care va putea fi stearsa cu usurinta cu o laveta umeda. 
      Sistemul de convectie Ready 2 cook elimina necesitatea preincalzirii alimentelor, ajutand astfel la obtinerea unor economii de pana la 25% in ceea ce priveste timpul de preparare si de pana la 20 % energie.
      Accesoriile care vin impreuna cu cuptorul sunt tava de coacere cu ajutorul careia poti pregati prajituri sau friptura suculenta si un gratar. Consumul destul de mic este un alt detaliu care merita mentionat de aprox. 0.85 kW/h care il pozitioneaza pe acesta in clasa de eficienta A.
     Plita incorporabila din inox care se poate monta deasupra  cuptorulului este dotata cu 4 ochiuri de gaz, doua de dimensiune medie, unul mic si altul mare. Reglajul fin al debitului de gaz mecanic permite o setare exacta pentru flacara.

Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)