Epilator Philips SatinPerfect HP6577/00 pret si specificatii tehnice

       Pe langa o epilare eficienta Philips SatinPerfect HP6577/00 este un dispozitiv care ofera si o ingrijire delicata a pielii.  Epilatorul Philips SatinPerfect HP6577/00 este o alegere interesanta, acesta fiind functional atat conectat la reteaua de alimentare cu energie curenta cat si pe baterie, oferind o flexibilitate buna
      Forma compacta si designul modern fac din acesta alegerea perfecta, acesta fiind usor de folosit acasa sau in vacanta. Acumulatorul de tip Li-On ofera o autonomie de functionare de aproximativ 40 de minute. 
      Philips SatinPerfect HP6577/00 este un epilator modern prevazut cu doua trepte de viteza si 32 de pensete care au rolul de a smulge firele de par chiar de la radacina. Capul cu 40% mai lat acopera o zona mai extinsa cu fiecare miscare, totul pentru o epilare mai rapida si eficienta.

      Philips SatinPerfect HP6577/00 a fost proiectat special pentru epilarea in apa deoarece dupa cum stim majoritatea dintre noi durerea este cu mult atenuata fata de epilarea clasica pe uscat in special pentru pielea sensibila. Caldura imbunatateste circulatia si sporeste confortul, facand pielea mai putin sensibila. Functioneaza in baie sau in dus pentru o epilare fara durere si mai confortabila.
      Il poti utilizat si atunci cand lumina nu este una intensa deoarece prezinta si sistem de iluminat propriu pentru o precizie exacta la fiecare utilizare.
      La baza pensetelor se gasesc un set de micro perii, care realizeaza pana la 60.000 de micro atingeri pe secunda pentru a exfolia delicat si a imbunatatii vizibil aspectul pielii tale.
      Tehnologia inovativa de la Opti Light face epilarea mai eficienta ca oricand datorita sistemului de 32 de pensete ce sunt proiectate pentru a se inchide la un unghi optim si a prinde firul de par cat mai aproape de radacina pentru o inlaturare cat mai eficienta si fara durere.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat eficient care sa isi faca foarte bine treaba pentru care a fost proiectat la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea il poti gasi la reducere de pret, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount de 35%Verifica pret redus


                                  Epilator Philips SatinPerfect HP6577/00, Wet & Dry, Discuri ceramice, 32 Puncte de prindere, 2 Viteze, Cap de ras, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)