Frigider minibar Star-Light MBM-67AP pret si specificatii tehnice

       Star-Light MBM-67AP este un frigider minibar ideal pentru casa de vacanta sau pensiune, un dispozitiv electrocasnic simplu, cu un consum energetic mic disponibil la un pret accesibil. Este silentios, nu ocupa foarte mult spatiu iar materialele de calitate din care este realizat il recomanda ca fiind o investitie de durata, perfect pentru cei care vor sa asigure un confort de calitate familiei. 
      Bineinteles ca poate intra in vedere pentru a fi folosit chiar si acasa mai ales atunci daca stai intr-o garsoniera sau un apartament mai mic, acesta fiind ideal pentru a mentine la rece alimente pentru o perioada mai lunga in conditii de temperatura optima. Este folositor in special pentru a depozita o cantitate mai mica de alimente volumul maxim de depozitare fiind de pana la 67 de litri.
      Frigiderul are un singur raft, dar spatios cu o inaltime considerabila, zona in care poti aseza diverse alimente de dimensiuni considerabile. Usa care inchide incinta are pozitionati doi suporti, zona unde poti aseza cu usurinta sticlele de bautura racoritoare, sau alte alimente de dimensiuni mai mici.
     Sistemul de dezghetare frigider este unul automat iar asta inseamna ca nu te vei obosi prea mult atunci cand vine vorba de a-l decongela, intreg procesul desfasurandu-se in mod automat. Apa este ghidata prin canale interne si depozitata la interior in asa numite rezervoare pozitionate in zona de jos.
     Pentru a modifica temperatura de functionare ai la dispozitie un selector manual pozitionat la interior de unde poti varia in treapta potrivita temperatura dorita.
     Cei de la Star-Light au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat capacitatile tehnice ale frigiderului, plasand-ul in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice A+. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 0.3 kW/24h.


Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                      
    
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)