Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-160SS pret si specificatii tehnice

      Gateste acum in siguranta si lasa mirosurile neplacute si fumul pe seama hotei incorporabila decorative Star-Light HAD-160SS, un model care beneficiaza de o putere de absorbtie excelent. Forma sa ii permite acesteia sa fie incorporata in mobila de bucatarie si sa respecte astfel conditiile de estetica impuse de tine atunci cand ai amenajat incaperea.
      Constructiv aceasta beneficiaza de calitate si in privinta materialelor, exteriorul fiind captusit din inox, rezistent la umiditate si abur. Trebuie stiut inca de la inceput ca hotele cu un singur motor sunt cele mai silentioase iar daca are si o capacitate de absortie foarte buna este solutia ideala. 
      Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-160SS are un singur motor cu o putere mare de absorbtie cu un consum energetic de 56.8 kW/an fapt care o claseaza in clasa de eficienta D. 
      O poti folosi chiar si in conditii de lumian redusa, aceasta avand incorporat o lampa de iluminare de 2.5 W care poate fi actionata mecanic din panoul de comanda. Panoul de comanda are si buton de selectie treapta de lucru, unde poti varia puterea de absorbtie in functie de necesitati (3 trepte disponibile). Butoanele sunt de tip PUSH si pot fi actionare simplu si rapid pozitionarea lor gasind-se la indemana.
      Capacitatea maxima de absorbtie de ridica la valoarea de 526.7 mc/h in timp ce valoarea minima ajunge undeva la 306.6 mc/h. Si zgomotul produs in timp variaza in functie de treapta aleasa intre valorile de 53 - 58 dB, dar per total putem spune ca este un produs destul de silentios care nu va impune probleme auditive.
      Filtrele din aluminiu montate pe acesasta ofera satisfactie la fiecare utilizare reusind sa retina toate impuritatile dar si mirosurile procesate in timpul gatitului.
      In functie de preferinte instalarea poate fi executata in mobila de bucatarie sau de sine statator, cu evacuare exterioara sau posibilitate de recirculare daca este instalat si filtru de carbon (accesoriu optional).

Recomandare:

         Consider ca este o optiune de luat in seama datorita pretului foarte mic si al caracteristicilor tehnice destul de bune: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                                   Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-160SS, Putere absorbtie 527 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)