Laptop ASUS A540SA-XX408D pret si specificatii tehnice

      ASUS A540SA-XX408D este un laptop accesibil ca pret pe care l-am putea asocia cu ideea de office, un dispozitiv suficient de performant pentru activitatile zilnice de la birou, la facultate dar si din timpul liber. 
      Un alt aspect care l-am remarcat in timp in ceea ce priveste laptopurile Asus este legata de calitatea materialelor care nu difera foarte mult de la un segment la altul, astfel ca modelele din zona low-level si cele din zona mid respecta aceleasi standarde de calitate, materiale solide, bine finisare cu un aspect pacut la atingere. 
      ASUS A540SA-XX408D este un laptop care se prezinta destul de bine din acest punct de vedere, construit din materiale de calitate care il vor mentine rece chiar si pe timp de vara. Racirea combina tehnologia Asus Cool care il face pe acesta sa fie mai rece cu cateva grade fata de mediul exterior, senzatia fiind intotdeauna una foarte placuta. 
      Display-ul se incadreaza in dimensiunile standard de 15.6 inchi, suporta rezolutii HD si ofera un unghi de vizibilitate larg de pana la 178 de grade. Caracteristica speciala Glare impiedica aparitia fenomenului de stralucire oferind astfel imagini clare chiar si in conditii de luminozitate ridicata.
      Tastatura dispune de taste pozitionate la indemana cu un spatiu suficient de mare astfel incat sa te ajute la tastat si sa iti ofere precizie de fiecare data cand o utilizezi intens la tehnoredactat. Suportul pentru touch se misca rapid, este sensibil si suporta si multi-touch in mai multe puncte.
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Celeron N3150 cu 4 nuclee, tactat la frecventa 1.6 Ghz, care poate urca chiar si la 2.1 Ghz in modul Turbo Boost. Alte aspecte care trebuiesc luate in seama sunt memoria de 4 Gb, placa video integrata Intel HD Graphics dar si spatul de stocare care este reprezentat de un HDD de 500 Gb. 
      ASUS A540SA-XX408D nu va da un randament foarte bun in ceea ce priveste jocurile video, placa video integrata fiiind una destul de slaba. Vei putea totusi rula unele variante de jocuri de acum 4-5 ani in conditii optime dar fara prea multe sanse in ceea ce priveste jocuri de ultima generatie.
       Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Nu vei avea nici probleme din punct de vedere al portabilitatii, deoarece acesta cantareste aproximativ 1.9 Kg.
      Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si unul USB 2.0, si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 
      Noua interfata reversibila USB Tip-C usureaza semnificativ conectarea dispozitivelor periferice oferind astfel acces la viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de pana la 5 Gbit/s, astfel incat transferul unui film cu dimensiunile de 2 GB sa dureze mai putin de 2 secunde.

Recomandare:   
       Laptop-ul ASUS A540SA-XX408D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret
       Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus
                       Laptop ASUS A540SA-XX408D cu procesor Intel® Celeron® N3150 1.6GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, Chocolate Black
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)