Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118 pret si specificatii tehnice

     O masina de facut paine de casa nu poate fi considerata un moft, ci mai degraba o necesitate de care ar trebui sa beneficieze fiecare gospodina, mai ales ca pretul nu este chiar atat de exagerat in cazul modelului Tefal Bread of the World PF6118.
     Masina de facut paine Tefal Bread of the World PF6118 are un design modern si intuitiv. Plasticul din care este produsa este de calitate superioara. Afisajul este de tip LED iar butoanele sunt pozitionate la indemana in partea superioara a aparatului.Aparatul are o greutate ce depaseste usor peste 5 Kg si beneficiaza de toate ustensilele prepararii unei paini de casa sanatoase, care va fi cu siguranta si pe placul familiei tale. 
     Capacitatea maxima pentru acest model este de 1.5 Kg ceea ce este suficient de mare pentru o familie de 4 membrii. In cazul meu, cel mai des folosesc masina de facut paine la capacitatea de 1 Kg. 
     Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118 dispune de mai multe functii si programe (19 la numar) care pot fi activate in functie de modul de gatire ales, cantitate sau reteta urmarita. Astfel poti alege fie sa prepari o paine intreaga de 750 grame/1Kg/1.5 KG sau sa mergi pe varianta mai multe baghete crocante pe care sa le asezi pe cele doua nivele ale tavitelor de sustinere care vin in pachetul de accesorii inclus. Deasemenea aparatul va functiona optim si in cazul prajiturilor, pentru chec-uri dar mai multe secrete pentru a gati eficient vei gasi in cartea de bucate inclusa in pachet. 
     In functie de preferinte poti seta si gradul de rumenire alegand unul din cele 3 trepte disponibile. Cu programul pornire intarziata vei putea seta timpul de pornire al masinii in timp ce functia de pastrare cald va mentine painea la interior calda pentru mai mult timp, pentru a fi servita proaspata.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca va doresti sa savurezi cea mai buna paine preparata chiar cu mainile tale, rapid si foarte sanatos: Vezi oferta pret


        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici


         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de pana la 30% pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



                                    Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118, 1500 g, 19 programe, Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)