Masina de spalat LDK WM 1006 pret si specificatii tehnice

      Multi spun ca o masina de spalat trebuie sa le aiba pe toate dar acum depinde si scopul folosirii ei, de buget si numarul de persoane care se vor bucura de ea. Masina de spalat LDK WM 1006 este un model destul de apreciat de clienti in special prin raportul calitate pret acceptabil, si numarul de programe variat care te vor ajuta in orice situatie.
     Masina de spalat cu incarcare frontala LDK WM 1006 are o viteza de rotatie de 1000 rpm si face parte din clasa de eficienta energetica A++. Are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg si un consum energetic estimat pentru un ciclu de spalat de 0.70 kWh. 
     Panoul de comanda ofera accesul rapid si intuitiv la programe, selectia optiunilor de spalare totul afisat pe un ecran generos de tip LED. 
     Poti alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie, program mixt, sport, prespalare, etc. Selectand functia delicate ai siguranta unei spalari la performante superioare. Aceasta functie efectueaza un ciclu de spalare delicat corespunzator hainelor sensibile la deteriorare urmat de un ciclu de clatire suplimentar. 
     Daca te grabesti poti apela la spalarea rapida care in maxim 30 de minute curata hainele rapid (eficient in cazul rufelor usor murdare).
     Functia de siguranta impotriva copiilor va bloca in mod automat odata cu activarea ei functiile butoanelor panoului de comanda si accesul la interior in cuva, ca masura de protectie. Sistemul electronic de control al balansului va prelua in mod indirect vibratiile produse in timp ce aceasta functioneaza atenuand astfel din zgomot.
     Masina de spalat rufe Haier LDK WM 1006 se incadreaza in limitele normale si in ceea ce priveste dimensiunile: 84.5 x 59.7 x 49.7 cm. Piciorusele ajustabile frontal o vor pozitiona fix pentru a evita astfel producerea de vibratii care pot spori zgomotul din timpul procesului de spalare.  

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                          Masina de spalat LDK WM 1006

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)