Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0 pret si specificatii tehnice

       Beko WTV8734XS0 este o masina pentru toata familia, un dispozitiv de spalat modern care te va ajuta sa speli o cantitate mare de rufe intr-un singur ciclu. Faptul ca beneficiaza de o capabitate de stocare mare de pana la 8 Kg si o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm, vei putea economisi timp pretios dar si resurse de apa si detergent.
      Viteza de centrifugare superioara de pana la 1400 rpm ii ofera masinii de spalat timpi mai buni in ceea ce priveste programele de lucru si astfel ai rufele gata curatate mult mai rapid. Usa ExtraLarge de 34 cm al masinii de spalat Beko suporta cu usurinta incarcarea articolelor mai voluminoase. 
       Panoul de comanda central cuprinde o multime de functii si programe ale caror parametrii sunt vizibili pe un ecran LCD generos pozitionat in zona centrala. 
       Un alt lucru de luat in seama este si clasa energetica superioara A+++-10% care o pozitioneaza in randul electrocasnicelor cu un consum foarte mic. (cca 0.75 kW/per ciclu spalare).
       Programele de spalat, 16 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si detergent la cantitatea de rufe detectata de senzori. 
      Programul Dark Care actioneaza cu atentie in cazul rufelor inchise astfel incat culoarea sa ramana la nuanta de negru intens pentru o perioada de timp indelungat. Pentru hainutele celor mici recomandat este programul Baby Care - elimina agentii alergeni din tesaturi iar pentru o curatare intensa poti adauga inca un ciclu de clatire.
       Pentru haine usor murdare iti recomand programul de improspatare sau oricare altul la o temperatura de pana in 40 de grade. Pentru camasi, masina de spalat beneficiaza si de functie antisifonare care impiedica formarea de cute iar cu functia programare avansata poti stabili intervalul de functionare in care aceasta sa spele rufele. Pentru o igienizare completa si la nivel bacterian, recomandarea specialistilor Beko este programul Hygiene care foloseste apa la temperaturi foarte ridicate in curatarea rufelor.
       Rufele de la interior sunt supuse unui tratament intens sub jet de abur pentru a impiedica astfel sifonarea acestora si a le conserva integritatea in timp. Astfel timpul dedicat calcatului va fi considerabil limitat iar imbracamintea delicata va rezista mai bine in timp. Deasemenea pentru o improspatare rapida, cu ajutorul programului SteamTherapy le vei putea purta din nou in doar 20 de minute.
       Designul special proiectat al cuvei in forma Aquawave creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda fara sa deterioreze tesaturile hainelor.
       Datorita sistemului de reglare automata a consumului vei putea spala rufele chiar si atunci cand nu este atinsa cantitatea maxima de rufe de 8 Kg, acest sistem optimizand consumul de apa, energie si detergent in functie de cantitatea de rufe detectata in interiorul cuvei cu ajutorul unor senzori speciali. 
       Pentru protectia celor mici, masina de spalat Beko vine dotata si cu sistem blocare automat panou de comanda care dezactiveaza functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interiorul cuvei.
       Motorul ProSmart Inverter cu care este dotata aceasta masina de spalat si peretii izolatori in forma de S vor reduce simtitor vibratiile si zgomotul produs in timpul functionarii prelungind in acelasi timp si durata de viata a masini de spalat. 

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                         Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)