Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITW D 61052 W pret si specificatii tehnice

       Pentru cei care au probleme cu spatiul si au nevoie de o masina de spalat rufe cat mai mica in dimensiuni recomand achizitionarea unui model cu incarcare verticala, asa cum este si Indesit ITW D 61052 W. Multe nu sunt de discutat in ceea ce priveste aspectul exterior, Indesit ITW D 61052 W fiind o masina de spalat cu incarcare verticala care respecta in totalitate designul standard care il gasim la majoritatea modelelor de acest tip.
       Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de programare toti parametrii de functionare fiind afisati in timp real pe display-ul LED din dotare.
       Masina de spalat verticala verticala Indesit ITW D 61052 W are o capacitate de stocare rufe la interior de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare maxima de 1000 rpm. Aceasta este eficienta si din punct de vedere energetic, fiind incadrata in clasa de consum A++, un model economic cu un consum relativ mic care se va reflecta luna de luna la factura de curent (consum standard 0.9 kW).
       Grila de programe include numeroase optiuni de spalare rufe printre care: program bumbac, sintetice, lenjerie, camasi si sintetice. In cazul in care doresti ca hainele sa fie usor de calcat exista si optiunea de spalare delicata, mod de lucru care va executa o stoarcere mai delicata a rufelor pentru a evita astfel aparitia cutelor.
       Programele haine colorate, de culori inchise sau albe sunt special optimizate de la inceput si testate pentru a obtine rezultate excelente in curatarea rufelor pastrand astfel integritatea si culorile intacte pentru o perioada de timp mai indelungata.
       Cu functia siguranta copii cei mici vor fi mereu protejati de accidente deoarece aceasta blocheaza automat functiile butoanelor de comanda si accesul la interior. Modul de programare intarziat iti ofera posibilitatea sa programezi perioada de functionare a masinii de spalat ca aceasta sa porneasca programul de spalat si sa se opreasca la ora stabilita de tine, in deplina siguranta.
       Indiferent de tipul de detergent folosit senzorul de detectie consistenta spuma va optimiza functionarea masinii de spalat astfel incat la interior sa se atinga un nivel optim al spumei.
       Consumul de apa estimat la o folosire obisnuita indica o valoare de aproximativ 8926 litri in decursul unui an, asta daca o folosesti de doua ori pe saptamana. Este silentioasa, lucru care o face usor de utilizat si pe timp de noapte.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici




                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)