Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ERW pret si specificatii tehnice

      O solutie moderna pentru cei care isi doresc o masina de spalat performanta dar in aceiasi masura sa conserve spatiul locuibil mult mai bine o reprezinta masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1264ERW. 
      Solutia de incarcare rapida verticala nu numai ca limiteaza din dimensiunile masinii de spalat, te ajuta in acelasi timp sa ai acces mai rapid atunci cand trebuie sa introduci sau sa scoti rufele la interior. Multe nu sunt de discutat in ceea ce priveste aspectul exterior, Electrolux EWT1264ERW fiind o masina de spalat cu incarcare verticala care respecta in totalitate designul standard care il gasim la majoritatea modelelor de acest tip.
      Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de programare toti parametrii de functionare fiind afisati in timp real pe display-ul LCD din dotare.
      Masina de spalat verticala verticala Electrolux EWT1264ERW are o capacitate de stocare rufe la interior de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare maxima de 1200 rpm. Aceasta este eficienta si din punct de vedere energetic, fiind incadrata in clasa de consum A++, un model economic cu un consum relativ mic care se va reflecta luna de luna la factura de curent (consum standard 0.96 kW).
       Grila de programe include numeroase optiuni de spalare rufe printre care: program bumbac, sintetice, lenjerie, camasi si sintetice. In cazul in care doresti ca hainele sa fie usor de calcat exista si optiunea de spalare delicata, mod de lucru care va executa o stoarcere mai delicata a rufelor pentru a evita astfel aparitia cutelor.
       Programele haine colorate, de culori inchise sau albe sunt special optimizate de la inceput si testate pentru a obtine rezultate excelente in curatarea rufelor pastrand astfel integritatea si culorile intacte pentru o perioada de timp mai indelungata.
       Cu functia TimeManager poti acum modifica durata ciclului de spalat astfel incat rufele sa fie gata curatate la timp.  Masina de spalat rufe compacta Electrolux TimeCare va permite sa alegei durata ciclului de spalare, fara a compromite ingrijirea esaturilor sau rezultatele. Astfel, vei avea hainele pregatite exact atunci cand vei avea nevoie de ele. Certificatul Woolmark Blue garanteaza cel mai delicat tratament i ingrijire a articolelor din lana cu spalare manual.
       Indiferent de tipul de detergent folosit senzorul de detectie consistenta spuma va optimiza functionarea masinii de spalat astfel incat la interior sa se atinga un nivel optim al spumei.
       Consumul de apa estimat la o folosire obisnuita indica o valoare de aproximativ 8990 litri in decursul unui an, asta daca o folosesti de doua ori pe saptamana. Este silentioasa, lucru care o face usor de utilizat si pe timp de noapte.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)