Masina de spalat rufe Star-Light WMM-712A3P pret si specificatii tehnice

      Star-Light WMM-712A3P este o masina de spalat produsa la noi in tara, un model cu dotari minime care iti va oferi rezultate bune la spalare, disponibila la un pret foarte accesibil. 
      Masina de spalat Star-Light WMM-712A3P arata bine si la exterior, este construita din materiale de calitate durabile in timp si se potriveste perfect oriunde ai instala-o gratie culorii albe mate care predomina in aspect. Accesul la interior se face frontal unde ai posibilitatea de a incarca o cantitate de rufe de pana la 7 Kg. Viteza maxima de centrifugare pentru acest model se ridica la valoarea de 1200 rpm.
 
      Panoul de comanda modern ofera accesul rapid la toate functiile masinii de spalat si include un selector de programe si temperatura, buton care actioneaza blocarea automata a usii de acces, zona depozitare detergent si un display LED de mari dimensiuni care va indica parametrii setati pentru programele de lucru stabilite.
      Masina de spalat rufe Star-Light WMM-712A3P este un model care va inregistra un consum redus de energie, lucru evident si prin incadrarea acesteia in clasa energetica superioara A+++. Consumul energetic in program standard este de aproximativ 0.68 kWh in timp ce consumul mediu anual de apa se va ridica la valoarea de 10000 de litri. 
      Programele de spalat 16 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care ai putea avea nevoie astfel: program extra clatire, program bumbac, prespalare, lana, sintetice, delicate, stoarcere, extra-clatire+centrifugare, etc. Cu programul Mixt cei putea spala in acelasi timp haine din mai multe categorii de tesatura in timp ce pentru articole sportive ai un program dedicat denumit Sport.
      In cazul optiunii de programare intarziata poti stabili timpii de functionare pentru masina de spalat astfel incat aceasta sa spele hainele de la interior in intervalul de timp setat de tine.
      Sistemul de detectare spuma bazat pe senzorii instalati in interiorul cuvei va optimiza functionarea masinii de spalat in functie de nivelul optim de spuma atinsa in interior. Indiferent de detergentul folosit, masina va lucra astfel incat consistenta spumei de la interior sa atinga nivelul optim.
      Sistemul automat de control al balansului va elimina vibratiile produse in timpul spalarii reducand astfel zgomotul produs in timpul functionarii acesteia prelungind totodata si durata de viata de functionare a masini de spalat.

      Nu vei avea probleme din pricina zgomotului, masina de spalat rufe Star-Light WMM-712A3P fiind un model destul de silentios.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                     Masina de spalat rufe Star-Light WMM-712A3P, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LED, Alb


                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)