Masina de spalat vase incorporabila Star-Light DWV-106FI pret si specificatii tehnice

      Cu masina de spalat vase incorporabila Star-Light DWV-106F vei scapa de stresul de a spala vasele zi de zi iar totul se va desfasura foarte rapid conform planului fara prea mult efort. Pur si simplu o programezi, alegi timpul de lucru iar in cel mai scurt timp esti avertizat ca intreaga operatiune a luat sfarsit, vasele spalate fiind gata pentru a fi puse in suportul de vase fara pic de murdarie. 
      E incorporabila deci poate fi cu usurinta integrata in mobila de bucatarie avand urmatoarele dimensiuni: 81.5 x 44.8 x 55 cm. Desi dimensiunile acesteia sunt destul de reduse, aceasta masina de spalat vase beneficiaza de o capacitate mare de spalare intr-un singur ciclu de pana la 10 seturi de vase.
     Nu consuma nici foarte multa energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A+ fiind mult mai economica cu pana la 30% fata de alte modele din aceiasi gama. Consumul energetic per ciclu de spalare este de 0.83 kW iar cel al apei este de aproximativ 13 litri/ciclu.
      Programele din dotare 6 la numar sunt prevazute cu 4 nivele de selectie temperatura in functie de nivelul de murdarie al vaselor. Pentru vasele destul de murdare este recomandat sa alegi nivelul 3 sau  4 care vor asigura un nivel al temperaturii interioare destul de ridicat pentru a elimina astfel eficient murdaria. In dotare mai sunt prezente si optiunile de program rapid, Bio/Eco - consum redus de energie electrica, si programare intarziata cu ajutorul caruia iti poti seta masina de spalat sa functioneze la anumite intervale de timp stabilite de tine.
      Datorita compartimentelor speciale din interior vei putea spala pe langa vase si alte elemente de vesela cum ar fi pahare, vase din ceramica totul in deplina siguranta. Deasemenea exista si un mod de spalare incarcare la jumatate care iti va permite folosirea masinii de spalat pentru mai putine vase cu un consum de apa si energie electrica mult mai redus.
      Nu vei avea probleme nici din cauza zgomotului, aceasta fiind foarte silentioasa  cu un nivel al zgomotului de numai 57 dB. 

Recomandare: 

     Consider ca este un bun care ar trebui sa il aiba orice gospodina mai ales ca nu este o investitie nici foarte scumpa care te va scuti de timp pierdut in fiecare zi: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus


                             Masina de spalat vase incorporabila Star-Light DWV-106FI, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, 45 cm

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)