Masina de spalat vase semi-incorporabila Star-Light DWV-106SI pret si specificatii tehnice

       Star-Light DWV-106SI este o masina de spalat vase ideala pentru cei care vor sa isi simplifice viata creata special pentru spalatul vaselor intr-un mod profesionist. Multi ar spune ca este o investitie inutila dar atunci cand ai si o familie mai numeroasa, minutele in sir pe care le vei petrece spaland vasele te va face sa te gandesti de doua ori daca se merita o astfel de investitie as spune eu meritata. 
       Star-Light DWV-106S nu ocupa nici foarte mult spatiu, este moderna si beneficiaza de o multime de functii adaptate pentru un grad de murdarie variat. Este si incorporabila, astfel ca o poti incadra si in mobila de bucatarie pentru a ocupa un spatiu cat mai mic.
      Panoul de comanda modern ofera accesul rapid la toate functiile masinii de spalat si include un selector de programe si temperatura, buton care actioneaza blocarea automata a usii de acces, zona depozitare detergent si un display LED de mari dimensiuni care va indica parametrii setati pentru programele de lucru stabilite.
       Star-Light DWV-106S este o masina de spalat vase destul de eficienta, are o capacitatea de a spala 10 seturi de vase la o temperatura care poate fi variata pe 4 nivele de intensitate. Se incadreaza in clasa de eficienta A atat pentru functia de spalare cat si cea de uscare. 
       Programele din dotare 6 la numar sunt prevazute cu 4 nivele de selectie temperatura in functie de nivelul de murdarie al vaselor. Pentru vasele destul de murdare este recomandat sa alegi nivelul 3 sau  4 care vor asigura un nivel al temperaturii interioare destul de ridicat pentru a elimina astfel eficient murdaria. In dotare mai sunt prezente si optiunile de program rapid, Bio/Eco - consum redus de energie electrica, si programare intarziata cu ajutorul caruia iti poti seta masina de spalat sa functioneze la anumite intervale de timp stabilite de tine.
       Datorita compartimentelor speciale din interior vei putea spala pe langa vase si alte elemente de vesela cum ar fi pahare, vase din ceramica totul in deplina siguranta. Deasemenea exista si un mod de spalare incarcare la jumatate care iti va permite folosirea masinii de spalat pentru mai putine vase cu un consum de apa si energie electrica mult mai redus. 

      Pentru acest model avem un consum anual de energie de 237 kW (0.83 kW/ciclu) in timp ce consumul de apa indica o valoare de 3640 litri/an (13 litri/ciclu).      Nu vei avea probleme nici din cauza zgomotului, aceasta fiind foarte silentioasa  cu un nivel al zgomotului de numai 57 dB. 

Recomandare: 

     Consider ca este un bun care ar trebui sa il aiba orice gospodina mai ales ca nu este o investitie nici foarte scumpa care te va scuti de timp pierdut in fiecare zi: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus


                                 Masina de spalat vase semi-incorporabila Star-Light DWV-106SI, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, 45 cm
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)