Masina de spalat verticala Whirlpool AWE 66710 pret si specificatii tehnice

       Asa cum stim ca majoritatea apartamentelor nu ofera un spatiu atat de generos pentru a detine o masina de spalat de dimensiuni mari, o solutie in acest caz este achizitionarea unui model cu deschidere vertical, asemenea modelului Whirlpool AWE 66710. Masinile de spalat verticale sunt mult mai comode la manevrarea rufelor si in acelasi timp ocupa un spatiu mai mic in locuinta ta.
       Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 66710 arata foarte bine ca aspect, este slim si beneficiaza de cele mai tehnologii din domeniu, modelul de fata fiind o varianta din gama 2016.
       In partea centrala de sus aceasta este dotata si cu un panou de comanda, cu butoane selectie programe si temperatura precum si un un display LCD generos care va afisa principalii parametrii de lucru.
       Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 66710 are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg si suporta o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm.
       De remarcat este si faptul ca este performanta si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A+++, un model foarte economic cu rezultate bune la spalare.

       Producatorii garanteaza o eficienta foarte buna chiar si la temperaturi mai joase de spalare. Astfel vei putea economisi energie electrica cu pana la 40% daca selectezi un ciclu de spalare cu o temperatura cuprinsa intre 60 de grade si 40 de grade.
       O alta caracteristica inovativa specifica masinilor de spalat Whirlpool il reprezinta sistemul"Al 6-lea simt" cu ajutorul caruia masina de spalat isi va adapta consumul de energie electrica si detergent in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva.
       Programele de spalat 9 la numar sunt special create pentru a acoperi o gama larga de necesitati si de tipuri de tesaturi astfel: program pentru tesaturi delicate, bumbac, haine colorate, rapid 15 minute, clatire, spalare intensiva etc. Programele 6th Sense actioneaza in functie de culorile hainelor obtinand astfel culori stralucitoare ce dureaza mai mult: culori inchise - protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare, culori deschise - spala perfect orice culoare fara risc de transfer culori intre rufe. 
       Optiunea de programare intarziata presupune stabilirea din timp a intervalului de timp in care masina de spalat sa curete hainele, functionarea fiind atent urmarita de sisteme de sigurana care o vor opri imediat in cazul in care apar probleme tehnice.
       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul, Whirlpool AWE 66710 fiind o masna destul de silentioasa pe care o vei putea folosi chiar si pe timp de noapte - nivel zgomot 59 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                              Masina de spalat verticala Whirlpool AWE 66710, 6kg, 1000rpm, A+++, alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)