Mixer cu bol Star-Light SM-G300 pret si specificatii tehnice

      In fiecare weekend imi place sa imi surprind familie cu cate o gustare preparata de pe internet dar in ultimul timp am inceput sa ma perfectionez si in domeniul prajiturilor. Asa am simtit nevoie de a achizitiona si un mixer care sa se incadreze conform principiilor mele, sa nu fie scump si sa fie de real ajutor in bucatarie.
      E un mixer bun care isi merita banii. Nu se incalzeste deloc, bolul se invarte exact cum trebuie iar calitatea materialelor este peste medie. 
      Mixerul cu bol Star-Light SM-G300 are o putere de 300 W si o viteza care poate fi reglata treptat la una din cele 5 trepte succesive. Pentru performante rapide poti apela la butonul Turbo care folosete toata puterea mixerului pentru ca tu sa termini de framantat intr-un timp foarte scurt. Bolul pentru framantat are o capacitate de 4.5 litri.
        Alte accesorii care vin cu acesta sunt doua sisteme metalice care vor fi atasate de rotorul care le va pune in miscare astfel incat miscarea sa se execute eficient.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca doriti sa optezi pentru un dispozitiv performant caruia nu ii iese cunoscut termenul de "nu se poate" la un pret destul de bun: Verifica oferta pret

         Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici

         Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                               Mixer cu bol Star-Light SM-G300, 300 W, Bol 4.5 l, 5 Viteze + Turbo, Alb/Verde

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)