Mixer de mana Star-Light MM-G250 pret si specificatii tehnice

      Cei de la Star-Light reprezinta un brand nou pe piata de electrocasnice din Romania care ofera o gama larga de produse pentru bucatarie bine dotate la un pret accesibil. Desi poate parea destul de banal, chiar si atunci cand cumperi un mixer trebuie sa fii atent la anumite detalii cum ar fi acela al calitatii constructiei, pret si accesorii. 
      Mixerul de mana Star-Light MM-G250 indeplineste cu succes toate aceste cerinte enumerate mai sus, un dispozitiv care sa va incadra perfect cu specificul bucatariei tale. Acesta va fi un instrument care il vei folosi intens atat la prepararea aluatului pentru prajituri, pentru pireuri sau mancarea celui mic.
      Cu ajutorul mixerului de mana Star-Light MM-G250 vei reusi se prepari rapid diverse feluri de mancare setand viteza de lucru potrivita in una din cele 5 trepte disponibile. Butoanele de comanda sunt situate intr-o zona confortabila, usor accesibile in zona manerului. Functia Eject este utilizata atunci cand trebuie sa scoti paleti de amestec. Deasemena pentru performante sporite, functia Turbo folosete toata puterea mixerului pentru ca tu sa termini de framantat intr-un timp foarte scurt. Puterea exprimata de motor pentru acest model este de 250 W.
      Alte accesorii care vin cu acesta sunt doua sisteme metalice care vor fi atasate de rotorul care le va pune in miscare astfel incat miscarea sa se execute eficient.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca doriti sa optezi pentru un dispozitiv performant caruia nu ii iese cunoscut termenul de "nu se poate" la un pret destul de bun: Verifica oferta pret

         Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                                 Mixer de mana Star-Light MM-G250, 250W, 5 viteze + Turbo, Alb/Verde

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)