Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI69422 gateste rapid si ieftin

      Daca pana acum gatitul era una din experientele neplacute pentru mine, odata ce am achizitionat cuptorul incorporabil Hansa BOEI69422 toata aceasta experienta s-a imbunatatit mai ales ca acesta ofera tot suportul necesar pentru a gati in siguranta la temperatura ideala. Odata incercat noul dispozitiv modern de ma Hansa vei vedea o diferenta semnificativa fata de clasicul aragaz, acesta nu mai permite pierdere de caldura, timpul de gatire este acum mai mic iar flacara este reglata automat de sistemul de inductie inteligent.
      L-am achizitionat si in pachet promo care pe langa cuptor vine dotat si cu plita superioara cu alimentare pe gaz, dotata cu 4 ochiuri asemenea unui aragaz.
      Daca plita este alimentata pe gaz, in schimb cuptorul se foloseste de curent electric, mult mai economic, ecologic si usor de curatat. Fiind o solutie incorporabila, il vei putea instala cu usurinta in mobila bucatariei tale fara ca acesta sa ocupe un spatiu foarte mare, dat de urmatoarele valori: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm.
      Suprafata de la exterior formata din inox de foarte buna calitate va face ca acesta sa fie curatat rapid cu o simpla laveta de bucatarie in 2-3 miscari.      
     Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69422 are o capacitate maxima de gatire alimente de pana la 66 de litri suficient atat pentru a gati ocazional sau in cazurile in care astepti la masa mai multi oaspeti. 
      In partea superioara putem observa si faptul ca acesta vine dotat cu un panou de comanda destul de elaborios cu display LCD pentru afisare timp ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire. Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte usor de monitorizat si utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului se realizeaza deosebit de usor. Butoanele retractabile sunt, de asemenea, niste elemente decorative deosebite. De acum, panoul de comanda nu va mai fi doar functional, ci si curat si elegant.
      Programele de gatit 10 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care  ai avea nevoie din partea unui cuptor incorporabil profesionist: timer, grill, rotisor, incalzire, decongelare, etc. Rotisorul este un accesoriu util pentru obtinerea unor fripturi cu crusta crocanta aurie, destinat in special prepararii carnii de pasare. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea impreuna cu grillul sau impreuna cu acesta si cu functia de incalzire in partea superioara (super rotisare). Functia de grill este o solutie deosebit de eficienta, facilitand considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnatii.
       Sistemul de incalzire inferioara va asigura  distribuire uniforma a aerului cald in interior iar ventilatorul din interior va grabi procesul de preparare atunci cand e cazul. Nu va trebui sa stai mereu langa el deoarece odata pornit, timer-ul va opri functionarea acestuia la ora stabilita de tine iar in tot acest timp poti monitoriza cu usurinta preparatele din interior deoarece este iluminat. 
      Functia de convectie aer fierbinte 3D asigura o distributie uniforma a aerului cald la interior pentru a uniformiza astfel exteriorul alimentelor gatite. Cu functia Preincalzire rapida cuptorul atinge temperatura dorita in cel mai scurt interval de timp posibil. Acesta se incalzeste pana la 150 de grade in aproximativ 4 minute. 
      Cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015 este un dispozitiv electric care genereaza o putere de 31000 W cu un consum energetic de 0.79 kW/h. Clasa energetica din care face parte este A.
      Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita usii cu trei straturi de sticla si sistemului de racire special, partea frontala a cuptorului ramane mai rece si, in consecinta, este mai sigura.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de real ajutor in bucatarie, simplu de utilizat chiar si de cei nepriceputi in arta gatitului: Verifica oferta pret


     Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



                        
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)