Robot de bucatarie Star-Light Quisine QUI-905 pret si specificatii tehnice

      Star-Light ne propune un robot de bucatarie interesant, Star-Light Quisine QUI-905, despre care afirma inca din start ca a fost proiectat in asa fel incat utilizatorii sa il poata asambla usor, si sa ofere rezistenta la o utilizare indelungata.       
      Vine echipat cu o multime de accesorii care se vor dovedi folositoare in treburile pe care le intreprinzi la bucatarie. Vei putea utiliza robotul de bucatarie Star-Light Quisine QUI-905 la amestecarea, framantarea, felierea, razuirea sau taierea normala a alimentelor. Tocarea alimentelor se realizeaza la fel de eficient ca si in cadrul unui aparat dedicat (masina de tocat carne), acesta fiind dotat cu lamele ascutite din inox. Vei putea astfel marunti la fel de bine alimente tari sau mai moi.     
      Robotul de bucatarie are in componenta un motor puternic de 1000 W care va duce la bun sfarsit toate activitatile. Aparatul are 12 functii printre care le amintim pe cele mai importante de rasnita sau cea de blender, pentru care poti folosi doua boluri de capacitate 1.2 litri si 1.5 litri. Capacitatea de framantare a acestuia este de 500 de grame aluat.      
     Alte accesorii pe care le vei primi in acelasi pachet sunt disc taiere, spatula, cutit universal, storcator de citrice, disc radere, disc feliere, disc emulsionare, disc cartofi, chopper si accesoriu framantat. Poti prepara chiar si sucuri naturale din fructe sau legume, totul intr-un timp foarte rapid. Dupa fiecare utilizare este recomandat ca acesta sa fie curatat la fel si accesoriile din dotare.
      Nu este nici galagios, fiind foarte silentios in timpul utilizarii.

Recomandare:

       Este un robot bun de bucatarie, performant si nu ar trebui sa lipseasca din dotatea nici unei gospodine care se respecta: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

                                Robot de bucatarie Star-Light Quisine QUI-905, 1000 W, bol 1.2 l, blender 1.5 l, Inox/Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)