Samsung Galaxy S7 Pink Gold - telefon mobil cu un design inedit Emag

      Cei de la Samsung sunt receptivi si atunci cand vine vorba de moda sau de dorintele utilizatorilor sexului frumos, astfel ca acestia au lansat de curand o noua varianta de culoare pentru cel mai cautat smartphone la ora actuala, Samsung Galaxy S7, varianta simpla si Edge. 
      Samsung Galaxy S7 Pink Gold se doreste a fi un model fashion care pastreaza toate caracteristicile de pana acum de design si tehnic, coloare fiind singura diferenta, si anume roz-auriu. Acesta ramane unul dintre cele mai frumoasa telefoane lansate pe piata pana acum si este o achizitie recomandata din toata punctele de vedere, atat ca performante tehnice cat si design. 
      Pe scurt iata ce gasesti la nivel componente fizice instalate pe acesta: un procesor Octa-Core Exynos 8890 Octa Core, 4 Gb de memorie RAM, accelerator grafic Mali T880 MP12 si un spatiu de stocare de 32 Gb care este si extensibil.

Recomandare:

      Samsung Galaxy S7 Pink Gold este un model interesant care se va remarca imediat prin culoare, design dar si performantele uluitoare de care beneficiaza din partea componentelor hardware: Vezi oferte pret

      Zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta pentru modelul Pink - reducere care este undeva la 500 de lei: Verifica pret actualizat


Telefon mobil Samsung Galaxy S7, 32GB, 4G, Pink Gold Telefon mobil Samsung Galaxy S7, 32GB, 4G, Pink Gold
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)