Sistem monitorizare audio Star-Light BM-1100R pret si specificatii tehnice

       Sistemul de monitorizare audio Star-Light BM-1100R poate fi o alegere interesanta mai ales daca vrei sa urmaresti audio tot ceea ce fac cei mici de la distanta. Sistemul de monitorizare audio pentru bebelusi Star-Light BM-1100R iti da posibilitatea sa afli imediat cand copilul tau plange si te cheama in ajutor, acesta fiind un instrument perfect pentru tinerii parinti. 
      Acesta foloseste un sistem de comunicate pe baza de unde transmise in banda de frecventa 2.4 Ghz cu o autonomie de comunicare de pana la 300 de metri. Unitatea pe care o vei primi tu ca parinte (un fel de walkie talkie) este portabila si poti cu ea atat transmite cat si receptiona. Aceasta performanta este atinsa in conditiile in care transmisiunea nu este obturata de pereti sau alte obiecte, caz in care distanta de emisie ar putea scadea.
     Atat unitatea parinte cat si cea a copilului opereaza la o frecventa cuprinsa intre 2.4 si 2.8 Ghz cu o putere de 17 dBm care ofera o acoperire de pana la 300 metri. Difuzorul incorporat pentru cele doua unitati esmite un sunet clar, care se aude bine fara dificultati de precizie cu o sensibilitate receptiva de 88 dBm. Umiditatea admisa pentru o buna functionare este cuprinsa intre 20-80 % in timp ce temperatura optima poate atinge o valoare de pana la 50 de grade.
     Unitatea nu contine baterie sau acumulator, alimentarea fiind la priza.

Recomandare:

        Un produs excelent care da rezultate inca din prima zi, perfect pentru parintii stresati de cei miciVerifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus


                               Sistem monitorizare audio Star-Light BM-1100R

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)