Smartwatch Poseidon EISEN pret si specificatii tehnice

      Detin acest smartwatch de o saptamana si pot spune ca sunt foarte incantat de calitatea materialelor cat si a functiilor complexe care le ofera in dotare, un dispozitiv care poate concura cu alte modele mult mai scumpe de la Apple sau Samsung. 
      Materialele folosite sunt chiar poate mai bune fata de ce am gasit pe piata la modelele mai scumpe, un design placut, solid si cu finisaje de calitate.  
      Ecranul pare supradimensiunat la prima vedere (poate ca nu sunt eu obisnuit) dar se vede ca materialele ce intra in constructia lui sunt unele de cea mai buna calitate, lucru confirmat inca odata de greutatea ceasului. Aveam eu o vorba in trecut si anume "Un produs de calitate cantareste mai mult " si se pare ca se aplica si in cazul lui Poseidon EISEN Sticla ecranului este minerala, carcasa este din otel inoxidabil iar cureaua este tot din otel.
       Ecranul IPS Full Bright de 1.22 inchi ii da acestuia o tenta de luminozitate buna, care se prezinta avand un set de culori foarte bine definite la nivel cromatic. Pentru functia de ceas afisata in modul Stand by exista pana la 6 moduri de afisare care pot fi selectate din meniu dupa cum doresti. Rezolutie de afisare in pixeli este de 240 x 240 px.
       Printre functiile disponibile gasim simpaticele aplicatii pentru fitness care ne indica diverse valori (calorii, viteza, distanta parcursa) dar si functii pentru apelurile pierdute/receptionate si un centru de notificari. Important este si faptul ca acesta este compatibil cu toate sistemele de operare Windows/Ios sau Android.
       Smartwatch-ul preia toate notificarile importante de la telefon cu ajutorul unor aplicatii preinstalate prin sincronizare cu device-ul mobil astfel: functii monitorizare somn, sincronizare email, facebook, Whatsapp. Pentru sincronizare poti folosi unul din urmatoarele aplicatii: Smart Device si Smart Wear.
       Smartwatch-ul suporta si transmisie fisiere prin bluetooth, cantareste aproximativ 50 de grame si vine dotat cu o baterie de 300 mAh care ii ofera acestuia o autonomie de functionare de pana la 4 zile.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un astfel de dispozitiv, destinat persoanelor active totul la un pret excelent: Verifica oferta pret


       Il poti achizitiona zilele acestea la un pret cu mult redus, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri: Verifica pret redus


 
     

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)