Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W pret si specificatii tehnice

     Intotdeauna am apreciat fructele dar si sucurile pe care le poti face din ele, asta daca ai instrumentul potrivit asa cum este si storcatorul de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W. In functie de preferinte poti face diverse combinatii intre fructe si legume, lamelele acestuia ascutite reusind sa taie chiar si acele legume mai viguroase.
     Produsul arata foarte bine, materialele sunt de calitate dar peste toate astea cel mai important este modul eficient in care acesta reuseste sa stoarca fructele si legumele, fara sa lase un pic de pulpa in bautura racoritoare. Eficienta la stoarcere este una excelenta si asta dupa ce l-am incercat cu portocale intregi, mere, morcovi, sfecla rosie taiata in bucati, totul cat sa nu depaseasca 2 de cm.
     Este un storcator destul de puternic ~ 240 W, nu se blocheaza in timpul stoarcerii si benefciaza si de functie auto-reverse pentru deblocare instant.
     Tubul larg superior permite introducerea chiar si a merelor intregi fara a mai trebui sa le tai pe din doua (diametru 80 mm). Are o singura treapta de viteza si doua recipiente, unul pentru suc de capacitate 1 litru si altul pentru pulpa de capacitate 0.8 litri.
     Sistemul de siguranta opreste in mod automat functionarea acestuia in cazul in care unul din accesorii nu este montat cum trebuie sau apar probleme tehnice. Il poti aseza pe orice suprafata asta datorita picioruselor cu sistem anti-alunecare care ofera o stabilitate excelenta. Alte accesorii care vin cu acesta sunt sita din inox si accesoriul pentru impingere.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca doriti sa optezi pentru un dispozitiv performant caruia nu ii iese cunoscut termenul de "nu se poate" la un pret destul de bun: Verifica oferta pret

         Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici

      Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat



                              Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-240W, 240 W, 80 RPM, Recipient suc 1 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Tub alimentare 80 mm, Alb/Rosu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)