Tableta Acer A3-A40-N2CN pret si specificatii tehnice

      Noua tableta Acer A3-A40-N2CN defineste un nou model de performanta, eleganta si portabilitate, totul ca tu sa fii conectat mereu la informatie oriunde te-ai afla. Pe langa faptul ca o poti folosi la munca, este un instrument perfect si pentru timp liber, fiind ideala pentru filme jocuri sau internet.
      Ar putea sa iti placa si faptul ca este foarte subtire, este construita din materiale de calitate, preponderent policarbonat si este si foarte usoara 0.52 Kg. Folosita un timp indelungat nu se incalzeste, o usoara incalzire fiind observata atunci cand rulezi jocuri cu o grafica complexa.
      Sistemul de operare este de ultima generatie, modelul de fata venind direct din fabrica cu Android 6.0 preinstalat.
      O alta calitate care te va surprinde il reprezinta display-ul generos LED de 10.1 inchi care este capabil sa redea imagini clare la o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli). Panel-ul IPS va furniza calitate in ceea ce priveste profunzimea imaginilor, si un unghi bun de vizualizare de pana al 178 de grade.
      Puterea de procesare este data de urmatoarele componente hardware: procesor cu 4 nuclee fizice Quad Core MTK MT8163 Cortex A53 tactat la frecventa de 1.5 Ghz, memoria RAM de 2 Gb si spatiul de stocare de 32 Gb extrensibil pana la 128 Gb. 
      Vei putea rula in conditii excelente cam tot ce este disponibil in Market de la jocuri video pana la aplicatii pentru filme si seriale online. 
       Un alt atu al tabletei este si bateria de 6100 mAh care ii va furniza energia necesara bunei functionari timp de pana la 8 ore.

Recomandare:

         Consider ca este o investitie rentabila avand in vedere ecranul de buna calitate cat si dotarile tehnice: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus

                              Tableta Acer A3-A40-N2CN, 10", Quad-Core 1.5GHz, 2GB RAM, 32GB, IPS, Black 
      
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)