Televizor LED Star-Light 50DM4000 pret si specificatii tehnice

        Star-Light 50DM4000 este un LED Tv de mari dimensiuni, perfect pentru cei care isi doresc un dispozitiv TV de generatie noua, care sa se incadreze intr-un buget mai redus. Daca nu ai auzit pana acum de catre cei de la Star-Light si esti un pic pe ganduri daca sa faci achizitia sau nu, iti spun ca acestia fac parte din peisajul autohton, fiind o firma de electronice de la noi din tara care produce exclusiv pentru cei de la eMag. Principalul atu al televizorului LED Star-Light 50DM4000 il reprezinta calitatea imaginii transpuse pe un ecran imens dar si pretul care sub ceea ce gasim la alte marci.
       Ca design, televizorul se impune si prin calitatea materialelor folosite, ramele subtiri care lasa sa iasa in evidenta mai mult ecranul care si asa are proportii generoase la 127 cm.
      Display-ul de 127 cm Ultra Slim suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli cu un contrast nativ 3000:1 si o luminozitate de 280 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade). 
      Sunetul clar, putrnic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 10 W).
      Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD.
      Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin cele 3 porturi HDMI, 1 port USB, intrare PC si slot CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 9.8 Kg si are o putere consmata de 120 W.
      Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB.


Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret


      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                     
      
   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)