Televizor Super UHD Smart LG 55UH7707 pret si specificatii tehnice

      Cu noul televizor Super UHD Smart LG 55UH7707 realitatea din casa ta va putea fi confundata de imaginile transmise de acesta, mult mai luminoase, pline de culori pe un ecran super AMOLED de 139 cm. Nimic nu este comparabil cu aceste mai ales ca suporta si rezolutii UHD 4K, experienta traita in fata lui fiind comparabila cu cea de la cinema. 
      Design-ul unic al televizorului are si el partea lui de importanta, atat in aspectul general care il va impune casei tale dar si a modului in care imaginile vor fi punctul de atractie principal. Astfel ca ramele subtiri de culoare argintie pun in evidenta ecranul mare de 139 cm, capabil sa redea imagini de inalta calitate in format UHD (3480 x 2160 pixeli).
      Calitatile de imagine sunt prelucrate la cele mai inalte standarde de mai multe sisteme de ultima generatie printre care:

- Wide Viewing Angle - Sistem inteligent de proiectie care permite vizualizarea scenelor video in conditii optime chiar si din unghi
- Tru Black/ Color Prime Plus / 3D Mapping - sisteme de mapare 3D a culorilor si a nuantelor de negru
- HDR Super - asigura prezenta unor imagini mai luminoase, mai clare, cu un contrast mai mare si culoare imbunatatita
- Tehnologie Billion Rich Colors - dispune de un spectru larg de culori ce permite o ajustare mai precisa a paletei de culoare, facilitand o gama mai larga de culori pentru imagini pline de detalii.

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo ce livreaza impreuna o putere de 20 W si beneficiaza de functii importante de sintetizare precum: Magic Sound Tunning, Smart Sound Mode, Clear Voice II, DTS, Optical/Wireless Sound Sync. Experienta in fata acestui sistem audio este pur si simplu uimitoare.
      Este compatibil cu cele mai noi transmisii DVB-T/ DVB -C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi atat in format analogic cat si digital.
      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 3 porturi USB 2.0, slot CI+, suporta internet prin Wi-Fi si LAN, DLNA, WiDi, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Deasemenea atasand un stick la portul USB vei putea inregistra emisiunea ta favorita, acesta fiind compatibil cu functia USB Recording.
      Pentru transmisie la distanta fisiere video/audio poti folosi si o conexiune bluetooth. 
      In ceea ce priveste experienta de utilizare Smart, televizorul LED Smart LG 55UH7707 foloseste sistemul de operare propriu WebOs care ofera tot suportul necesar navigarii rapide prin intreaga gama de aplicatii instalare sau disponibile pentru download din Market.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual UHD disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret


      Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus


      Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici


                            Televizor Super UHD Smart LG, 139 cm, 55UH7707, 4K Ultra HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)