Uscator de rufe Bosch WTH85200BY pret si specificatii tehnice

      Uscatorul de rufe Bosch WTH85200BY este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv elegant si performant care sa ofere siguranta la uscarea tesaturilor intr-un timp cat mai scurt posibil. Este de departe unul dintre cele mai performante uscatoare rufe pe care l-am vazut in magazinele online care se bucura de atentia celor mai buni specialisti in domeniu de la Bosh.
     Acesta face parte din clasa premium lucru vizibil atat prin dotarile de cea mai buna calitate dar si la exterior prin design-ul sau inovator. Hainele proaspat uscate iesite din uscator vor fi mereu pregatite pentru purtare de cele mai multe ori fara a mai fi nevoie sa apelezi la fierul de calcat.
     Din specificatii reiese si faptul ca uscatorul de rufe Bosch WTH85200BY inregistreaza un consum mai mic de energie fata de uscatoarele de rufe obisnuite. Acesta este incadrat in clasa energetica de eficienta A++ care inregistreaza un consum in program standard de 1.9 kW. 
      Potrivit informatiilor oferite de producator, aparatul prezentat dispune de un circuit inchis de ventilatie capabil sa raceasca aerul cald si sa condenseze umezeala care este apoi stocata intr-un recipient colector. Acesta reprezinta un avantaj de luat in seama in cazul in care nu ai acces la un sistem de scurgere montat in apropiere.
     Bosch WTH85200BY este un uscator de capacitate mare care poate stoca pana la 8 Kg, mai mult decat suficient in cazul unei familii. Partea superioara a panoului frontal este compusa din doua zone distincte si anume: afisajul electronic LCD de dimensiuni generoase si butoanele de comanda si programe de lucru. 
     Tamburul uscatorului este prevazut cu cu sistem Sensitive Drying care prin miscarile sale uniforme permite o uscare constanta a rufelor din toate directiile. Certificarea ECARF il recomanda ca fiind un dispozitiv eficient pentru eliminarea agentilor alergeni care pot cauza boli de piele. Uscatorul indeparteaza orice urma de alergeni precum praful, bacterii sau acarieni care de multe ori se gasesc chiar si in haine. Sistemul avansat de filtrare Easy Filter retine toate aceste impuritati de natura organica sau cele din fibre.
     Sistemul senzorial compus din senzori de umiditate optimizeaza setarile din mers pentru a usca hainele atat cat este necesar in functie de gradul de umiditate din tesatura. Deasemenea in functie de cantitatea de rufe, timpul necesar pentru fiecare program este recalculat.
     Uscatorul de rufe Bosch WTH85200BY vine dotat cu o multime de programe destinate eficientizarii procesului de uscare si a timpului de lucru astfel: programe prosoape, camasi si bluze, haine din tesaturi bumbac, lana, delicate, mixte, program usor de calcat pentru haine fara cute etc.
     Programatorul 24 de ore iti permite sa setezi orele de functionare a uscatorului in decurs de 24 de ore, interval in care acesta sa porneasca si apoi sa se opreasca.
     Functiile de siguranta vor semnaliza orice eroare de programare si vor securiza procesul de uscare pana la oprirea instanta a aparatului in cazul unor erori necontrolate astfel: sistem siguranta copii - blocheaza automat functiile butoanelor si accesul la interior, semnalizare acustica terminare program.
     Designul sau este capabil sa elimine eficient vibratiile generate din timpul functionarii sale -  nivel zgomot la centrifugare 65 dB.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator de rufe performant care sa faca fata indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

          Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus



                                 Uscator de rufe Bosch WTH85200BY, Condensare cu pompa de caldura, 8 kg Clasa A++, LED, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)