Blender Heinner OptiMix Plus 650 pret si specificatii tehnice

      Heinner OptiMix Plus 650 este un aparat cu care vei putea prepara o multime de bunatati, de la supe, milksake-uri, smothie-uri si gustari dietetice printr-o simpla apasare de buton. Acesta reuseste sa prepare un amestec consistent intr-un timp foarte scurt fara prea mult efort din partea utilizatorului. 
      Este un dispozitiv cu un design placut, este compact si poate fi manevrat cu usurinta dintr-un loc in altul oferind totodata o fixare perfecta pe blatul de bucatarie. Este un dispozitiv cu functii minimaliste, este de culoare neagru-gri si nu necesita cine stie ce experienta pentru a putea sa il folosesti. In partea de sus gasim un bol din sticla rezistenta de capacitate 1.5 litri unde are loc procesul de maruntire a alimentelor, si zona de comanda la baza acestuia.
      Panoul de comanda cuprinde un potentiometru cu cele 2 de viteza. Materialele folosite in constructia lui sunt unele de calitate, plastic rezistent, bine imbinat care nu da impresia deloc cum ca am avea de-a face cu un produs din categoria ieftin.
     Puterea maxima atinsa de acesta este de 650 W pentru care poti selecta 5 trepte de viteza progresiv. Sistemul de taiere include instrumentatie din metal rezistent, un set de componente care vor induce o forta suficienta de mare astfel incat procesul de maruntire sa nu dureze mult. Functia Turbo iti va permite mixarea rapida a mai multor incrediente la interior printre care si gheata.

Recomandare:

     Este o alegere foarte buna pentru un buget mediu, un dispozitiv de calitate care reuseste sa faca treaba buna la bucatarie, chiar daca nu costa atat de mult: Verifica oferta pret

     Zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, acesta avand un discount destul de bun cat sa reprezinte o oferta destul de buna: Verifica pret actualizat


                              
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)