Huawei Y6II - telefon la pret special la eMag

      Cei de la Huawei duc succesul mai departe de la prima serie Y6 lansand de curand pe piata Huawei Y6II, disponibil acum la comanda si in Romania. Forma specifica ramane aproape neschimbata, doar ca de data acesta sunt incluse si alte materiale in constrcutia sa, cum ar fi marginile metalice dar si noi componente hardware care sa il faca sa se miste mai repede.
     Suprafata de pe spate se simte bine la atingere, unde are niste striatii cat sa il faca pe acesta sa nu alunece de pe suprafetele lucioase, as spune destul de bine gandit pentru cei care au obiceiul de a scapa in general telefonul din mana. 
     Noul Huawei Y6II vine cu suport Dual-SIM, unul din slot-uri avand si functie de cititor card de memorie, si suporta conectivitate 4G LTE. Sistemul de operare este unul de ultima generatie, Android 6.0 Marshmallow. 
      Display-ul masoara in diagonala 5.5 inchi si suporta rezolutii HD cu 1280 x 720 pixeli. Culorile sunt vii, dinamice cu un unghi de vizibilitate destul de bun.
      Sub capota acesta beneficiaza de un procesor Octa - Core Kirin 620 tactat la frecventa de 1.2 Ghz, in partea de gaming vine cu accelerator Mali450 MP4, iar memoria interna are o capacitate de 2 Gb RAM.
      Ai la dispozitie pe acesta un spatiu de memorie de stocare de pana la 16 Gb, extensibili prin atasarea unui card de memorie microSD de pana la 128 Gb. 
      Camera foto principala este una destul de buna, o surpriza placuta mai ales pentru pasionatii de fotografie. Aceasta are o rezolutie de 13 MP si beneficiaza de stabilizare optica si blitz in timp ce cea de pe fata are un senzor de 2 MP. In modul filmare camera este capabila sa inregistreze la o rezolutie 1080p cu 30 de fps.
      La interior bateria de 3000 mAh ofera o autonomie de pana la 24 de ore in conditii de utilizare medie. Deasemenea pe partea de conectivitate, acesta suporta Wi-FI, bluetooth 4.0, etc.

Recomandare:

     Este un telefon destul de promitator mai ales ca nu costa foarte mult, un model nou care va impresiona prin viteza mai ales ca beneficiaza de aportul celor 2 Gb de memorie RAM: Verifica oferta pret

     Zilele acestea il poti achizitiona destul de ieftin, mai ales ca beneficiaza si de un discount destul de semnificativ, un pret bun al momentului: Verifica pret redus


 
    
      
    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)