Aeroterma Bionaire BFH003X-01 pret si specificatii tehnice

     Bionaire BFH003X-01 este o aeroterma de mici dimensiuni, perfecta pentru locuinta ta in vederea incalzirii temporare in zilele racoroase de toamna-iarna. Este un gadget perfect optimizat pentru a asigura un flux continuu sub forma unui jet de aer cald prin grila exterioara. 
      Nu necesita instalare, punerea in functiune fiind dependenta doar de o sursa de alimentare la reteaua de electricitate curenta. Aceasta este capabila sa exprime o putere totala de 2200 W, disponibila in 2 trepte progresiv.
      Sistemul de incalzire se foloseste de o rezistenta electrica care se incalzeste si imprima aceasta caldura suprafetei ceramice care prin functia de ventilare emana aer cald in incapere.
      Sistemul de siguranta cu protectie la supraincalzire opreste automat functionarea acesteia in cazul in care apar probleme de ordin tehnic sau este depasita o temperatura maxima admisa. 

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, o aeroterma performanta de la Bionaire disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      O poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)