Aeroterma ceramica de perete TESY HL 274 WPTC pret si specificatii tehnice

      TESY HL 274 WPTC este o aeroterma de perete care functioneaza pe aproape acelasi principiu ca in cazul unui aparat de aer conditionat, cu comanda de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi care beneficiaza de functii ca ventilare, incalzire si Turbo. 
      Instalarea acesteia se face sus pe perete, aceasta fiind prevazuta in pachet cu kit de instalare si suruburi adiacente pentru pozitionarea la inaltime. Sistemul de incalzire se foloseste de o rezistenta electrica care se incalzeste si imprima aceasta caldura suprafetei ceramice care prin functia de ventilare emana aer cald in incapere.
      Aeroterma are o putere de 2000 W putere distribuita pe cele doua trepte de divizare de putere la 1000 W si 2000 W. Accesul rapid la functiile de comanda se poate face folosind telecomanda din dotare. Aeroterma este compatibila si cu functia de ventilare si are o grila de ventilare fixa. 
      Sistemul de siguranta cu protectie la supraincalzire opreste automat functionarea acesteia in cazul in care apar probleme de ordin tehnic sau este depasita o temperatura maxima admisa. 

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, o aeroterma performanta de la Tesy disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      O poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)