Aeroterma Rowenta SO5115 pret si specificatii tehnice

       Rowenta SO5115 este o alegere perfecta daca iti doresti o aeroterma serioasa care sa iti ofere in perioada de iarna confortul termic de care ai nevoie, dar in acelasi timp sa actioneze foarte silentios astfel incat sa nu ai probleme cu zgomotul mecanic. 
       Arata bine ca design, este compacta iar forma sa plata ii confera acesteia o stabilitate foarte buna oriunde ai pozitona-o. In partea de sus aceasta are o grila de pe unde trage aerul urmand apoi ca aerul sa fie prelucrat prin camera unde se gaseste si rezistenta termica unde este incalzit si evacuat la exterior prin partea din fata.
       Aeroterma are o putere de 2400 W care poate fi selectata progresiv in una din cele doua trepte de putere la 1200 W si 2400 W. Cu setarea Silence te poti bucura de caldura in liniste, aparatul generand un zgomot de pana in 52 dB.
       In treapta Cooler Fan aceasta dezactiveaza rezistenta termica urmand sa functioneze in acelasi principiu ca al unui ventilator, aerul introdus la interior fiind apoi redat la exterior prin ventilare.
       Panoul de comanda cuprinde un buton rotativ in 3 pozitii care selecteaza modul de functionare Cooler Fan, si cele doua trepte de emisie caldura. Celalalt buton rotativ are functie de silence sau de ventilare.
      Sistemul de siguranta cu protectie la supraincalzire opreste automat functionarea acesteia in cazul in care apar probleme de ordin tehnic sau este depasita o temperatura maxima admisa. 

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, o aeroterma performanta de la Rowenta disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      O poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                          Aeroterma Rowenta SO5115, 2400 W, 2 trepte de putere, Functie Silence, Treapta de aer rece, Termostat mecanic
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)