Allview V2 Viper pret si specificatii tehnice

     Obisnuiti in ultima vreme sa vedem numai lasari pe segmentul High End iata ca cei de la Allview aduc pe piata un nou telefon, perfect pentru cei care doresc un dispozitiv performant dar care sa nu coste foarte mult.
     Smartphone-ul are o grosime de numai 7.85 mm, are o carcasa construita in mare parte din aluminiu si magneziu si este acoperit de un capac metalic care ii va acorda intreaga atentie la cazaturi si socuri. 
     Allview V2 Viper este un telefon mobil care te va captiva inca de la prima utilizare, este construit din materiale de calitate placute la atingere, este subtire si delicat si ofera suport simultan pentru doua cartele SIM (Dual-SIM). Viteza la internet este esentiala mai ales ca traim in era vitezei, astfel ca modelul prezent dispune de suport 4G cu viteze de dowload de pana la 150 Mb/s.
     Display-ul ofera o suprafata suficient de mare astfel incat sa poti aseza fara probleme telefonul in buzunar iar in acelasi timp sa ai o panorama perfecta atunci cand vizualizezi un film/serial sau utilizezi telefonul pentru navigare online si retele sociale. Imaginile redate vor fi reproduse la o rezolutie HD cu 1280 x 720 pixeli.
     La partea de componente tehnice, acesta vine dotat cu un procesor Cortex A53 Quad Core tactat la 1.3 Ghz, are o memorie RAM de 1 Gb si suporta un spatiu de stocare de pana la 16 Gb, extensibil pana la 128 Gb prin atasarea unui card microSD. Device-ul dispune de un sistem de racire foarte bun, astfel ca indiferent de cat l-ai folosi la capacitate maxima nu se incalzeste foarte tare iar consumul energetic utilizat de componente este optimizat pentru o autonomie de lunga durata. Sistemul de operare disponibil pentru acest model este Android 5.0 Lollipop.
     Pasionatii de fotografie nu au fost uitati asa ca telefonul vine dotat cu doua camere foto, una principala pe spate de 8 MP si una pe fata de 5 MP. Camera foto principala nu este una tocmai de amatori, stie sa stabilizeze foarte bine imaginile in miscare, are blitz flash integrat, si beneficiaza de mai multe moduri de fotografiere precum, panoramic, Face Detection, HDR, Face Beauty, etc. Acesta este capabil sa filmeze la o rezolutie de 1080p cu 30 de fps.
     Partea de conectivitate acesta are capacitatea de a receptiona unde radio in banda FM (radio function), suporta transmisie de date prin bluetooth, si internet prin 4G si Wi-Fi. Bateria de capacitate 2000 mAh va face ca acesta sa aiba o autonomie de pana la 9 H in conditii de apel continuu. In medie durata de funtionare la o utilizare medie este de o zi si jumatate.

Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant care sa arate foarte bine la exterior si sa fie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

           Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus



Telefon mobil Allview V2 Viper, Dual SIM, 16GB, 4G, Blue Telefon mobil Allview V2 Viper, Dual SIM, 16GB, 4G, Blue

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)