Aragaz Arctic UAM5612DLT pret si specificatii tehnice

     Te poti pricepe la bucatarie dar important este sa ai si cu ce sa faci treaba, iar un aragaz asa cum este Arctic UAM5612DLT poate fi o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv ieftin care sa beneficieze de dotari tehnice foarte bune. Acum daca e sa privim pretul nu inseamna ca acesta este un aragaz rudimentar, dar deoarece fiind produs la noi in tara nu trebuie sa mai punem si bani pentru taxe vamale asa ca pretul este unul excelent raportat la calitatile tehnice ale acestuia.
     Constructia este una solida, nu ocupa un spatiu foarte mare fiind compact iar finisajele sunt unele de cea mai buna calitate. Este complet alb si are urmatoarele dimensiuni: 85 x 50 x 60 cm.
      Plita superioara contine cele 4 ochiuri care folosesc alimentare pe gaz astfel: un arzator mare de putere 2.9 kW, un arzator mic de 1 kW si alte doua de dimensiune medie de putere 2 kW. Aragazul beneficiaza de aprindere electrica atat pentru partea de plita cat si cuptor, siguranta in cazul emisiilor neasteptate de gaz si capac de protectie din material metalic.
       Cuptorul la fel ca si aragazul foloseste alimentarea pe gaz, fiind mandria oricarei gospodine care doreste sa prepare la interior friptura prajituri sau cozonaci. Acesta beneficiaza de functie grill - perfecta in cazul prepararii de fripturi la interior, timer - sistem cronometru digital de monitorizare durata proces de gatire si iluminare interioara.
       Aragazul sta bine si la capitolul accesorii, astfel ca odata cu acesta primesti pentru cuptor o tava si un gratar cuptor. In partea de jos acesta are si un sertar de depozitare unde poti tine tigai sau alte elemente de vesela pe care vrei sa le ai la indemana.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 36 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducereVerifica pret redus



                             Aragaz Arctic UAM5612DLT, 4 Arzatoare gaz, Aprindere electrica, Grill, 50 cm, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)