Bicicleta eliptica Body Sculpture BE-6790DHP-H pret si specificatii tehnice

       Daca esti o persoana care prefera miscarea individuala departe de salile de fitness aglomerate, bicicleta eliptica Body Sculpture BE-6790DHP-H este alegerea perfecta daca iti doresti un corp care sa se dezvolte armonios in timp. 
       Forma sa eliptica ofera utilizatorului o libertate mult mai buna de miscare fata de modelele clasice magnetice, exercitii care vor pune in miscare mai multe grupe de muschi pentru un exercitiu cat mai complet. Bicicleta fitness eliptica Body Sculpture BE-6790DHP-H este o combinatie de inalta calitate, functionalitate cu un mod de operare simplu si eficient. Bicicleta este echipata cu o volanta cu o greutate de 6 Kg ce ajuta ca exercitiile sa fie silentioase si prin urmare sa nu dauneze fondului sonor de interior.
       In partea centrala avem disponibil computerul de bord care va afisa inregistrari cu privire la progresele facute in timp, viteza, distanta, calorii pierdute, rotatii pe minut (RPM), recovery (mod recuperare), batai inima, puls, etc. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar. Sarcina maxima pe care o poate suporta bicicleta fitness Body Sculpture BE-6790DHP-H pentru un utilizator este de 120 Kg.
      Manerele de sustinere sunt tapitate din material special care ofera o aderenta buna in timp la efort, ajuta mainile sa nu transpire si au incorporat sub mansoane senzori pentru masurare ritm cardiac. Bicicleta iti permite sa ajustezi intensitatea la pedalare in 8 trepte, in functie de capacitatile fizice personale.
      Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. 
      Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un material dur cu canale multiple pentru a nu derapa. Sistemul de franare magnetic cu control manual al rezistentei permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                      Bicicleta fitness eliptica, Kondition, BEL-8200

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)