Calorifer electric Bionaire BOF1500-050 pret si specificatii tehnice

     Bionaire BOF1500-050 este un calorifer electric cu un design aparte, modern, compact care se va potrivi perfect in zona de interior a casei tale. Este un dispozitiv performant, dotat cu cele mai noi tehnologii, capabil sa faca fata cu brio temperaturilor scazute din timpul iernii. Acesta ofera caldura mult asteptata la doar cateva minute dupa ce e pus in functiune, noul material exterior beneficiind de un raport foarte bun al transmisiei termice, din toate partile. 
     Acesta este util chiar si in cazul acelora care au o centrala termica si nu vor sa o porneasca inca din primele seri racoroase, deoarece pana cand se racoreste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire. 
     Puterea maxima exprimata de acesta este de 1500 W, uniform distribuita pe toata suprafata sa pentru care poti selecta 3 trepte de putere intermediare la 500 W, 1000 W si 1500 W.
     Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat ca fiind eficient pentru incaperi de pana in 40 metri cubi. Protectia anti-incalzire opreste automat functionarea sa in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale. Acolo unde exista posibilitate de inghet, acesta nu va avea probleme deoarece beneficiaza si de protectie anti-inghet.
      Il poti muta cu usurinta dintr-o camera in alta datorita sistemului mobil cu 4 roti cu care este dotat. Nu cantareste foarte mult, acesta avand o greutate de numai 5.8 Kg.

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Bionaire disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



                    Calorifer electric Bionaire BOF1500-050, 1500 W, 3 trepte de putere, Termostat, Design compact

                           


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)