Calorifer TESY LB 1506 E04 TRV pret si specificatii tehnice

     Caloriferul TESY LB 1506 E04 TRV este solutia perfecta pentru sezonul rece, un dispozitiv de putere mare care se va incalzi in doar cateva minute de la punerea in functiune. Este un calorifer care foloseste ulei inten pentru a induce caldura in toti cei 6 elementi cu care vine dotat. Daca nu ai rabdare cu incalzirea acestuia cateva minute, poti apela si la functia de aeroterma care vine instalata pe una din lateralele caloriferului. 
     Arata foarte bine si ca design, este destul de compact, construit din materiale de calitate si este de culoare alba. 
     Puterea maxima exprimata de acesta este de 1500 W, uniform distribuita pe toata suprafata sa (6 elementi) pentru care poti selecta 3 trepte de putere intermediare. Punerea in functiunea a acestuia este semnalizata prin aprinderea unui bec LED de culoare rosie.
     Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat ca fiind eficient pentru incaperi de pana in 49 metri cubi. Protectia anti-incalzire opreste automat functionarea sa in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale. Aeroterma nu este una de volum dar in ideea de a oferi caldura intr-un timp cat mai scurt, aceasta reprezinta o facilitate excelenta.
     Beneficiaza si de protectie anti-inghet asa ca daca il folosesti undeva unde exista si posibilitatea aceasta, acesta va putea functiona fara probleme si la temperaturi sub 0 grade.
     Il poti muta cu usurinta dintr-o camera in alta datorita sistemului mobil cu 4 roti cu care este dotat. Nu cantareste foarte mult, acesta avand o greutate de numai 12.4 Kg.

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Tesy disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                                   Calorifer TESY LB 1506 E04 TRV, 1500 W, Aeroterma incorporata 500 W, 6 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Timer, Protectie anti-inghet

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)