Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR pret si specificatii tehnice

      Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR ofera un design exclusivist si indraznet casei tale, un obiect electrocasnic de culoare rosie care se va potrivi perfect cu ideea de a construi un mediu cat mai primitor, care sa respecte cele mai noi tendinte in materie de arta decorativa. Pe langa faptul ca arata foarte bine, acest model ofera oricarui utilizator un spatiu destul de mare, perfect optimizat pentru a pastra la interior timp indelungat tot felul de alimente, atent supervizate de tehnologii de control si mentinere rece.
      Interiorul este foarte bine organizat ca spatiu, beneficiaza de numeroase zone de depozitare personalizate pentru diverse tipuri de alimente, perisabile, congelate sau proaspete si are un consum destul de limitat pentru volumul sau. 
      Astfel aceasta este incadrata in clasa de eficienta A+ pentru care consumul energetic estimat este de 346 kWh/an. 
      La exterior combina frigorifica da dovada din nou de un aspect foarte bine realizat, modern mai ales ca materialele folosite in constructie sunt unele de cea mai buna calitate, cu finisaje foarte bine realizate. Usile care fac accesul la interior au deschidere spre dreapta si sunt prevazute cu manere rezistente cu 3 puncte de legatura pe usa. In partea de sus combina beneficiaza si de un dispenser de apa rece, care prin simpla apasare de buton actioneaza automat sistemul de dozare apa. 
      Materialul de constructie este sticla rosie, care ofera un plus la capitolul aspect dar si la curatenie si poate fi sters simplu si rapid cu o laveta de bucatarie.
      Cu un volum total de 347 litri, aceasta este ideala pentru intreaga familie oferind un spatiu adecvat pentru depozitarea in timp a alimentelor pe oricare din rafturile de interior.
      Sistemul de racire integral este unul de tip No Frost, tehnologie care permite pastrarea alimentelor in conditii optime de temperatura pentru care nu va interveni in timp aparitia ghetii. Acest sistem permite o racire complexa care se realizeaza prin orificiile prevazute la interior pe fiecare nivel in parte, care prin actiunea fluxului de aer continuu, temperatura este mentinuta mereu la un nivel constant. 
       Frigiderul pozitionat in zona superioara de capacitate 250 litri este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata foarte rezistenta la greutate ce poate fi oricand glisata sau repozitionata in functie de dimensiunile alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acestuia. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Esti avertizat sonor in cazul in care uiti usa deschisa la frigider mai mult de 10 secunde.
       Congelatorul de capacitate 97 litri are 3 rafturi rezistente si o eficienta de congelare de 5 Kg la 24 de ore.
       Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR este dotata cu mai multe functii de ultima generatie printre care:

functie super congelare - combina frigorifica functioneaza la capacitate maxima pentru a obtine rezultatele dorite si o racire consistenta in cel mai scurt timp
filtru anti mirosuri - impiedica imprastierea mirosurilor de la un compartiment la altul
-  sistem pereti dubli - peretii exteriori ai combinei frigorifice sunt buni izolatori termici astfel transferul de temperatura cu mediul extern este minim. In cazul unei pene de curent producatorii estimeaza un timp de 15 de ore pana cand combina frigorifica se va dezgheta in totaliate. 
indicator usa deschisa - esti avertizat sonor in cazul in care lasi usa combinei deschise mai mult de 10 secunde.
sistem antibacterian - impiedica formarea bacteriilor la interior si protejeaza alimentele pentru o perioada mai indelungata
functie ionizare Ion Guard - neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului.

       Selectia temperaturii la interior este un proces automatizat care poate fi realizat respectand cele mai inalte standarde de precizie. Consola electronica poztionata pe usa frigiderului iti va spune de fiecare data cu precizie care este temperatura inregistrata la interior. De aici poti face si ajustarile de riguare privind temperatura de racire dar si temperatura apei distribuite de dispenser.
     Interiorul beneficiaza si de un sistem de iluminare modern pe baza de becuri LED, tehnologie care permite sa folosesti frigiderul chiar si noaptea atunci cand lumina naturala de afara este foarte slaba.
     In cazul unei intreruperi de curent, combina frigorifica Beko are o autonomie de pana la 20 de ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nivelul zgomotului este la fel de important ca si celelalte aspecte, modelul de fata fiind unul foarte bine plasat la acest capitol, silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 43 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      
Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat


Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR, 347 l, Clasa A+, H 201, Iluminare Led, Sticla rosieCombina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR, 347 l, Clasa A+, H 201, Iluminare Led, Sticla rosie
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)