Convector de perete Tesy CN03200EIS pret si specificati tehnice

     Tesy CN03200EIS este un convector care beneficiaza de tehnologii de ultima generatie cu control de la distanta prin functia de control prin Wi-FI. Astfel acum poti da comenzile de pornire si oprire a aparatului de la distanta, singura necesitate fiind o conexiune la internet prin aplicatia instalata special pentru dispozitive de tip Android sau Ios. 
     O alta noutate este si costul scazut de consum energetic, cu pana la 21 % mai mic fata de alte dispozitive de acelasi tip. Acest lucru tine si de faptul ca acest model beneficiaza de un termostat electronic care reuseste sa controleze temperatura in parametrii exacti si opreste functionarea acestuia in momentul in care temperatura optima este atinsa in suprafata incalzita. Calculatorul de bord iti va face un calcul estimativ pentru parametrii setati al consumului energetic, astfel incat tu sa stii in orice moment consumul la care sa te astepti in decursul unei zile.
    Cu o putere de 2000 W acesta va fi eficient in cazul incaperilor cu un volum de pana in 60 de metri cubi. Convectorul beneficiaza de termostat siguranta - opreste functioarea aparatului in momentul in care este atinsa temperatura maxima, protectie anti-inghet - permite functonarea acestuia si in conditii de temperatura sub pragul de inghet, termostat camera reglabil - permite setarea nivelului de temperatura reglabil care sa fie mentinut constant.
     Sistemul de incalzire al convectorului are la baza o rezistenta construita din tub metalic cu lamela din aluminiu. In momentul in care aceasta se incalzeste degaja caldura prin carcasa in intregime din metal cu design special care ajuta la cresterea convectiei aerului. 
     Instalarea acestuia este un proces simplu care necesita pozitionarea unor dibluri in perete, nu foarte groase, cat sa sustina o greutate de pana la 6.5 Kg cat cantareste convectorul.

Recomandare:

      Este o alegere interesanta pentru oricine isi doreste un sistem de incalzire de ultima generatie, inteligent, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

      Primesti garantie extinsa de pana la 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Zilele acestea beneficiaza de o reducere cat sa il poti achizitiona mai ieftin decat pretul standard: Verifica pret redus

                        
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)