Convector electric de podea Bionaire BPH1520-I Micathermic pret si specificatii tehnice

    Convectorul electric de podea Bionaire BPH1520-I Micathermic este o solutie moderna de incalzire care iti va oferi confortul termic necesar acum in prag de sezon rece. Este un dispozitiv care se preteaza foarte bine pentru incalzirea unei singure camere care poate fi folosit si pentru compensarea caldurii de la alte dispozitive de termoficare.
    Bionaire BPH1520-I Micathermic este un dispozitiv de incalzire cu un design modern care poate fi folosit prin instalarea sa in zona podelei, zona in care transferul termic este unul mai redus dar fiind principiile fizice care arata faptul avem de-a face cu fenomenul de transfer caldura este un general degajata in zona superioara.
     Cu o putere maxima de 1500 W care poate fi functionala in doua trepte de selectie progresiva, acesta va fi eficient in cazul unor incaperi de pana la 60 de metri cubi. Functia Turbo are rolul de a accelera procesul de incalzire astfel incat timpul necesar incalzirii camerei sa fie unul minim. Ventilatorul de interior asigura un flux de aer cald care va duce la incalzirea camerei la scurt timp de la activare.
     Termostatul reglabil digital permite reglarea si mentinerea unei temperaturi constante in spatiul incalzit.
     Temporizatorul electronic va seta timpii de lucru pentru acest aparat de incalzire pe o durata de pana la 24 de ore. Aparatul beneficiaza di de protectie anti-inghet, astfel daca temperatura de la interior atinge uneori pragul de inghet, functionarea acestuia nu va pune probleme. 

Recomandare:

      Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un convector performant de la 
Bionaire disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)